Aster - 1,5+ millió forintos, "középszintű" Android telefon a Vertu-tól

Címkék

Vertu Aster

A sznob luxustermékeiről ismert Vertu egy korábban Nokia tulajdonú, luxustelefonokat készítő vállalat volt. Symbian-alapú telefonokat gyártott a tehetős réteg számára. A Symbian leáldozásával a vállalat Android-ra váltott.

A cég Aster nevű terméke egy árban közepes, ám specifikációjában csúcskategóriás luxustelefon. Legalábbis a gyártó szerint. A titán Aster 4,7 hüvelykes, 1080p-s, 473 dpi-s kijelzővel, zafír kijelzőüveggel, 2,3 GHz-es quad-core Snapdragon 801 chipkészlettel, 13MP/2,1MP kamerákkal, 64GB-nyi belső tárterülettel, 2275 mAh akkuval, front stereo hangszórókkal, NFC-vel, Qi vezetéknélküli töltési lehetőséggel és kiváló LTE kompatibilitással érkezik. Operációs rendszere: Android 4.4 "KitKat".

Az Aster 6900 dolláros ártól kapható. Részletek itt.

Hozzászólások

A teljes képernyős android rendszer miatt nem férnek el a gyémánt kövek az előlapon és az arany gombok sem tudják dominálni a front oldalt. :-)
Ez az olcsó 6900 dolláros Aster egyébként is a komornyiknak való.

azért valamit tudhatnak, ha el tudják adni a usd200 vietkong szart 700ért. Ha értékteremtés konkrétan nincs is mögötte, a pénzáramlást az ő érdekeik szerint befolyásolják.

Milyen undormány ez már?
Ha ingyen adnák se kellene :S

"Vertu Aster is a luxury smartphone with 'mid-tier' price, top-tier specs"
Hat ahogy olvasom nekem pont az ellenkezoje jut eszembe errol.

ezt a céget az aranyozott iPhone fogja csak csődbe vinni :)

Nem rossz, de mire ideér, biztos nagyon drága lesz… :(

int getRandomNumber() { return 4; }  // ← aláírás
//szabályos kockadobással választva. garantáltan véletlenszerű.  xkcd

Milyen csúnya csúsztatás van a címben. Csak az ára középszintű, maga a termék a legmagasabb műszaki szintet képviseli. Vagy fordítva. Nem is tudom.

Kuponnal itt is adnak kedvezményt?

Azt jelenti, hogy a világ szolgáltatói által alkalmazott LTE hálózati típusok (band/frequency) széles skálájával kompatibilis.

Érintőlegesen írtam már róla a OnePlus cikkben.

Nem minden telefon kompatibilis minden LTE hálózattal. Pl. a belső kínai piacra szánt kínai telefonok közül sok nem kompatibilis a Kanadában, USA-ban, Dél-Amerikában elterjedt LTE hálózatokkal. Ez meg nem (annyira) kompatibilis a kínaiak által használtakkal.

"(though no love for China, for some reason)"

További részletek itt.

--
trey @ gépház

Az picit meg arnyalja a kepet, hogy a tell melle adnak egy csomo szolgaltatast, amiknek a hasznossagat csak a celkozonseg tudja ertekelni.

Mégsem olyan szar a droid? érdekes, hogy nem windóz van rajta.
Minden elismerésem a cégnek, ezek bőven túlmentek azon a pofátlan lehúzáson, amit az Applenél állítottak fel. és a sok hülye sznob biztos rohan is megvenni.

--
Fontos! Ha berágok, nem feltétlen személyed ellen szól...
openSUSE 13.1 x86_64

A Vertu nem telefont árul hanem szolgáltatást, ezért plusz havidíjat kérnek.

Cserébe majdnem mindent elintéznek, akár elefántot is hoznak a gyerek születésnapjára.

Bacsa

A Vertu conciergere gondolsz? 1.2 millából kijön egy romániai személyi titkár aki csak neked dolgozik. És még marad 300 ezred egy jó prémium mobilra. :-)
Az a fura, hogy az a réteg aki ezeket a mobilokat vásárolja úgyis rendelkezik nem is egy, hanem egy irodányi titkárnővel személyes használatra, akik ha kell asztalt foglalnak, ha kell repülőjegyet vásárolnak, ha kell konferenciára regisztrálnak vagy találkozókat egyeztetnek. Bármit megcsinálnak a főnöknek egyébként is.

"árban közepes" --- "6900 dollár"

Közepes??? Menten összekarmolom magam. :-/