Játék

John Romero új FPS-en dolgozik

Címkék

Az egykori id Software-es veterán, John Romero csapatával, a Romero Games-szel egy új első szám, első személyes lövöldözős játékon, azaz FPS-en dolgozik. Ennek érdekében egy meg nem nevezett, ismert kiadóval szövetkezett. A csapat, amelynek tagjai olyan ikonikus játékokon dolgoztak, mint a DOOM, a Quake, a Wolfenstein 3D, a SIGIL, a Far Cry, a Watchdogs, a Forza, a Sniper Elite VR, a The Division 1 & 2, a Crysis stb. most több pozícióra is felvételt hirdetett.

Kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki Romero mester konyhájában!

30 éves lett a Doom, Romero és Carmack együtt a Twitch-en, Romero új epizódot adott ki

Címkék

A Doom 30 éves évfordulója alkalmából a két egykori id Software-es veterán felbukkant a Twitch-en ...

Ingyenesen megtarthatóvá tette a Valve a Steam-en a Half-Life-ot (november 20-ig)

Címkék

A Valve a Half-Life 25. születésnapja alkalmából november 20-ig "100% engedménnyel megvásárolva" ingyenesen megtarthatóvá tette az ikonikus játékot, a franchise többi tagját pedig engedménnyel árusítja. Akinek eddig nem volt meg, az siessen megszerezni. Elérhető Windowsra, Linuxra és macOS-re ("not compatible with macOS 10.15 Catalina or above").

HB, Half-Life! Sok izgalmas és élvezetes órát szereztél!

A Valve közölte, hogy nem lesz Counter-Strike 2 macOS-re

Címkék

Se régebbi hardverekre, beleértve a DirectX 9 és 32 bites operációs rendszereket (értsd régi Windowsokat). Ezek összesen nem teszik ki a CS:GO játékosok 1%-át:

A technológia fejlődésével azt a nehéz döntést hoztuk meg, hogy megszüntetjük a régebbi hardverek, köztük a DirectX 9 és 32 bites operációs rendszerek támogatását. Hasonlóképpen, a továbbiakban nem támogatjuk a macOS-t. Ezek együttesen az aktív CS:GO játékosok kevesebb mint egy százalékát képviselték. A továbbiakban a Counter-Strike 2 kizárólag a 64 bites Windows és Linux rendszert fogja támogatni.

Részletek itt.