Eszkimó asszony fázik

 ( Zahy | 2011. január 20., csütörtök - 0:55 )

Tényleg nem a Világveleje Méhes Marietta-koncert miatt, de keresem a $subj. Konkrétan a teljes filmet, nem ilyen tecsős részleteket. Kb 2 hónapja aktívan. Eredmények:

- A Nagy Testvér segítségét igénybe véve, találtam zárt trackert (amire mit ad isten simán lehetett regelni), ahol állítólag ott van. Állítólag seedelik is. És reg után kiderült, hogy tényleg ott van. És tényleg seedelik, mind az 5 (6?) letöltő. Csak gyakorlatban 0 forgalom van. Türelmesen vártam kb 2-3 hetet, aztán a beépített eszközzel finoman megpingettem az illetőket. Azóta is ugyanott tartunk.

- szintén barátom segítségével ma megtaláltam az egyik ilyen - nagy fájlok publikálásához jó - letöltős oldalon, lazán 15 részre szétszabdalt rar-ban. Hát üsse kő, beindult az automata ott is. Azt nem mondhatom, hogy nagy tempóval, de azért legalább jön. A problémám, hogy az első rész megérkezése után a kedves unrar nyafog, hogy jelszóval védett. Az oldalon, ahol a linkeket találtam, szerepel egy megjegyzés, hogy ha esetleg jelszógondom van, nézzek utána a következő fórumon. És ezzel elirányít egy román oldalra, amelyik minden kisérletemre azt állítja, hogy nincs a hivatkozott szál. Nagyvonalúan kereshetek is az oldalon, ami viszont az "eszkim" szövegre 0 találatot ad. Ha mázlim van, akkor persze már rég törölte az admin akármiért.
Mivel ez is reménytelennek tűnik, vetettem egy pillantást a "rar password recovery" keresőkifejezésre is. Nem dobott fel az eredmény, valahol valami olyasmit olvastam, hogy 5-6 karakteres jelszó bruteforce-szal nehány év :-) Búcsúzóul még megpróbálkoztam ilyen trivialitásokkal, hogy eszkimo, meg xantus, de ezek nem nyertek.

- barátom egyéb tippjei között szerepelt valami filmes folyóirat pár hónappal ezelőtti száma, amelyben a Magyar Nemzeti Filmarchívum jónéhány okosemberével volt egy (amúgy igen jó) riport, többek között az MNFA korábbi DVD-kiadványairól és jövendőbeli terveikről. Heuréka, tervbe van véve! "Nem sorrendben mondjuk, meg nem is mondunk határidőt, de a közeljövőben tervezzük." - kb ez volt a lényeg. Úgyhogy tippem szerint az egész max 2-3 év, és máris DVD-n lesz (az szintén kiderült a cikkből - legalábbis én így értelmeztem -, hogy Blue-ray-ről ne is igazán álmondjunk). Lesz mondjuk 1999 Ft-os DVD mondjuk 2015-ben, és szuper. Amúgy igen, node akkor is, mi van, ha én esetlg egy kisit korábban is szeretném már nézni?

Egyetlen pozitívum, hogy a nagy keresgélésben kiderült, február 16-án vetítik a Műcsarnokban. Kár, hogy én ezt itthon szeretném megnézni, esetleg többször is, netán a kölykeimmel együtt - a kisebbik ma pl. kérte, hogy rakjam fel a film kislemezét, mert tetszett neki, amikor tegnap hallgattam a gombapresszó oldaláról a napokban letöltött (szerintem amúgy nem túl jó) válogatást.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Köszönöm, működik. Már csak meg kell várni, hogy megérkezzen minden darabja.

Én meg a kis Valentinó filmet keresem, de azt is nagyon meg lehet ám vásárolni...

--
falura elmegy, városban meg úgy sem nézik...

Sajnos a rapidon nem elérhető, ezt már én is megtaláltam, de köszönöm a segítséged.

--
falura elmegy, városban meg úgy sem nézik...

Jajj, de hány ilyen magyar film van, amit mission impossible megszerezni, még akkor is, ha fizetnék érte....
Csaba

Tobbek kozott a barom felfogasnak s a zart torrentoldalaknak koszonheto.
---
Hey! Where'd my terminal go?
DropBox tárhely itt!

A barom felfogás stimmel, de a zárt oldalaknak ehhez semmi közük.

Az emberek többsége nem becsüli meg a munka, erőfeszítés nélkül, ingyenes, könnyedén megszerezhető dolgokat, és nem marad seedelni a letöltött dolgokat.
--
Solaris Express
Opera

Sajnos nem tudom merre vagy, de a budapesti Corvin mozi alatt van egy eszement nagy videó és DVD téka. Állítólag ami ott nincs meg (főleg magyar filmekre vonatkozik ez), azt le se forgatták. Ez még igaz is lehet, egy barátomnak kellett egyszer valami zs kategóriás farkasemberes horror (gyerekkori emlék :D)... az is megvolt nekik.
Ha gondolod, utánanézek, hogy megvan-e nekik ez a film.

----------------------------------------------------------
"One should strive to achieve; not sit in bitter regret."
www.xonotic.org

Megvan, igaz, VHS-en:
http://odeon.hu/kat.phtml?id=193

Köszönöm akion felajánlását, de szerencsére nem túl nagy kitérő nekem se arra járva megnézni. És köszönöm a te keresésedet is, mondjuk a VHS helyett inkább megvárnám a DVD-t, a videónk eléggé öreg már (és hála a fenti jelszónak, az azonnali nézhetőséget már ki tudom elégíteni). A DVD-re azért még várok.

Regisztrálj be a kilencesterv.com oldalra, ott megtalálod. Ez egy ritka filmekkel foglalkozó oldal.

--------------------------

Csak a viták elkerülése végett. Ha nem használok ékezetet, mobiltelefonról írok.

Ezt az oldalt is köszönöm, valószínűleg lesz még mit keressek.

Köszönöm, nagyon jó oldal és meg is találtam a filmet :-)

--
falura elmegy, városban meg úgy sem nézik...

Ha nem sikerül mexerezni, akkor a körülöttem leledző filmszakosoktól elkérem. BTW tegnap(?) volt trabant koncert és MM is hazalátogatott Mo.-ra.
--
unix -- több, mint kód. filozófia.
Life is feudal

Tegnapelőtt főpróba, és ma volt "a" koncert, de mire eldöntöttem, addigra már minden jegy elkelt. (A felajánlást köszi, talonba teszem valami extrábbra - ez imár meglett.)

Okker.
--
unix -- több, mint kód. filozófia.
Life is feudal