Még csak 3 napja létezik, de sokaknál már most kiverte a biztosítékot!

Fórumok

Egy egeszen rendkivuli modszer az ertekesitesre: beulsz a marketingtanfolyamra, es a vegen annyit fizetsz, amennyit szerinted fizetned kell/akarsz. Milyen kar, hogy a leheto legrosszabb reklam az, hogy spamben szortak szet, mert ez mi mast is bizonyitana, mint hogy nem mukodik Kreutz Zsolt koncepcioja?

http://magyarspammer.acts.hu/blog/22/meg-csak-3-napja-letezik-de-sokakn…

Hozzászólások

te ezekért pénzt kapsz ?
mármint, hogy itt spammeled tovább a spameket ?

Ubuntu 10.04, Thinkpad x60s

a torveny (adott esetben) valoban bunteti a spamet, de a forumokba tolt cuccot nem definialja spamkent. Mivel uj vagy meg itt (legalabbis az ertetlenkedes alapjan), hadd mondjam el, hogy egy mozgalom* szervezodott ellenem, aminek az lett a vege/megallapodasa, hogy a /blog helyett egy dedikalt forum jott letre, es az ilyen jellegu dolgokat ide tolom.

A 2 kerdesed kapcsan pedig vedd eszre, hogy en egyetlen reklamot sem "nyomtam be" ide (OK, a cim az sokszor valoban a spam $subject-je), hanem csak egy teaser-t + egy linket. A reklam maga (jellemzoen) a sajat blogomban van. De lecci-lecci, ez utobbiert ne kuldd ram az NMHH-t...

*: masok szerint joreszt netto hiszti

SPAMtelenül - MX spamszűrő szolgáltatás, ahogyan még sosem próbálta

Ezt ismerem. A cég nevét és email címét átírtad? Mert amit én ismerek az csak ezekben különbözik. Vagy eleve ugyanaz a cég spamel ezekkel az adatokkal?

--
http://sandor.czettner.hu