Megjelent a Beonex böngésző 0.8pre verziója

 ( trey | 2002. május 4., szombat - 8:48 )

Megjelent a kevésbé ismert Beonex böngésző 0.8pre verziója. A Beonex Communicator a Netscape forráskódja alapján készült: alapja a Mozilla.Tartalmaz egy web böngészőt, egy email és hírcsoport olvasó klienst, továbbá egy weblap szerkesztő (composer) programot. A böngésző ismeri és kezeli a HTML4, CSS1, DOM level 1, XML és JavaScript 1.5 standardokat, és 128 bites titkosítással dolgozik.POP és IMAP postafiókokat kezel.

Néhány screenshotot találsz itt.

Egy kisebb FAQ-t találsz itt.

Letölthető innen.Én használtam anno. egy évvel ezelőtt a Beonex 0.6pre verziót. Akkor jóval gyorsabbnak tűnt az akkori Mozilla kiadásoknál, könnyebben kezelhető volt, én meg voltam elégedve vele. Aztán, hogy megjelent az Opera 6-os széria felhagytam vele, mert az Opera képes a siteokat egy ablakban megjeleníteni, és ennek nincs párja. Ezt beletehetnék más böngészőbe is, mert annak aki egyszerre sok ablakkal dolgozik, ez nagy segítség.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Az egy ablakban való megjelenítés alatt a "füles" megoldást érted? Mármint amikor nem nyilik új böngésző, hanem csak egy másik fül. Mert ezt a Mozilla már tudja... azt használom. :)

Jah azt. Azt, hogy nezek 10 oldalt, akkor ne kelljen megnyitni 10 ablakot, hanem csak egyet es abban fulekkel lehessen valasztani. Ha tudja akkor jo ;), ebbol is latszik, hogy eleg regota Operat hasznalok. De akkor megnezem mit tud a Mozilla.

Én is a Galeont használom. Az újabb verziók már azt is tudják, hogy "kiszeded" a fület es ablak lesz belöle. Meg szuperul át lehet szabni a toolbarokat. Van delete URL gomb is! :) Valamint jobban belepasszol a Gnome-os környezetbe (lásd GTK+ témák).

Galeonban egyszerü. File->Exit with session.

Nem tudom, hogy a sorrendet megörzi-e, de talán igen.

Ja, és ha crash-el esetleg, akkor induláskor megkérdezi, hogy újra megnyissa-e öket, vagy esetleg csináljon belölük bookmarkokat.

Ebből se lett semmi. :S

-----
„Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben.”
rand() a lelke mindennek! :)
Szerinted…