Mozilla

Thunderbird 78

Címkék

Megjelent a Thunderbird nevű, szabad- és nyílt forrású, keresztplatformos e-mail, news, RSS és chat kliens 78-as kiadása. Részletek a bejelentésben.

Firefox 78 (ESR verzió)

Címkék

A Mozilla bejelentette, hogy elérhető népszerű webböngészőjének legfrissebb verziója. A változásokról részletesen a kiadási megjegyzések weboldal számol be. Elérhető Windows, Linux és macOS platformokra számtalan nyelven, köztük természetesen magyarul is. A kiadás ESR, azaz Extended Support Release címkét is kapott, így vele kapcsolatban hosszabb támogatási idővel lehet számolni.

Hivatalos: elindul a Mozilla VPN szolgáltatása

Címkék

Egyelőre az Egyesült Államokban érhető el, várólistán keresztül, béta állapotban. Az USA-n kívüli felhasználókat akkor értesíti a Mozilla, ha az adott régióban elindítja a szolgáltatást:

Firefox 77

Címkék

A Mozilla bejelentette, hogy elérhető népszerű webböngészőjének legfrissebb verziója. A változásokról részletesen a kiadási megjegyzések weboldal számol be. Elérhető Windows, Linux és macOS platformokra számtalan nyelven, köztük természetesen magyarul is.

Firefox 76.0

Címkék

A Mozilla bejelentette, hogy elérhető népszerű webböngészője legfrissebb verziója. A változásokról részletesen a kiadási megjegyzések weboldal számol be. Elérhető Windows, Linux és macOS platformokra számtalan nyelven, köztük természetesen magyarul is. 

"A Thunderbird új otthona"

Címkék

As of today, the Thunderbird project will be operating from a new wholly owned subsidiary of the Mozilla Foundation, MZLA Technologies Corporation. This move has been in the works for a while as Thunderbird has grown in donations, staff, and aspirations. This will not impact Thunderbird’s day-to-day activities or mission: Thunderbird will still remain free and open source, with the same release schedule and people driving the project.

Részletek itt.

Aktívan kihasznált sebezhetőséget javít a frissen kiadott Firefox 72.0.1

Címkék

Alig egy nappal a Firefox 72.0 kiadása után a Mozilla kiadta a 72.0.1-es point release-t, benne egy aktívan kihasznált biztonsági probléma javításával. Érdemes mielőbb frissíteni!