Pidgin 2.7.0devel Windows ZIP build

 ( hrgy84 | 2010. március 13., szombat - 4:20 )

Bosszantott pár dolog a régi Pidgin buildembe, úgyhogy időtöltésképp megint forgattam egyet, így van egy 2.7.0-s Windows-os binárisom, MTN-ből.

Ha már időtöltés, összelapátoltam egy letöltőoldalt is hozzá, ím. Látni, hogy mi micsoda, ez volt a cél.

Figyelem: Az általam készített buildek a "Build date" mezőben megjelölt napon leszedett aktuális Pidgin MTN snapshot alapján készülnek (a fordítás alapját képező forrás szintén letölthető). Mivel ezek development verziók, messze nem tekinthetők 100%-ig megbízhatónak. Éles környezetben nem ajánlott a használatuk, az okozott kárért senki nem tehető felelőssé. A csomagok kettős céllal készülnek: hordozható telepítvény készítésére, illetőleg a mindenkori legújabb Pidgin kipróbálására. Ezt kérném figyelembe venni.

Minden bináris csomag tartalmaz egy darab iconv.dll-t, ami eddigi tudomásom szerint vírusmentes (nem tudom már, honnét van, talán valami apache telepítvényből).

Elméletileg minden csomag tartalmaz pluginok készítéséhez is támogatást, de kizárólag MinGW környezethez. Ezt a részét a cuccnak nem teszteltem be, ezt kérem figyelembe venni.

A Gtk+-t tartalmazó csomagok mindig azokat a Gtk dll-eket tartalmazzák, melyekhez a program fordult.

Update: Aki 13/03/10 14:00 elott szedte le a csomagot, az szedje le majd megint, mert kimaradt egy dll, csak este mar nem vettem eszre (az exchange supportnak kell, ugy nezem). Elnezest a bakiert.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Kéretik a letöltéssel várni még tíz percet, most araszolnak fel a binárisok...
--

()=() Ki oda vagyik,
('Y') hol szall a galamb
C . C elszalasztja a
()_() kincset itt alant.

Apró bug: <li><strong>Binary with Gtk+:</strong> <a href="$version/pidgin-win-$versiondevel-gtk.zip">pidgin-win-$versiondevel-nogtk.zip</a></li>

par szoba le lehetne irni h par fontosabb ujdonsagot a stabil verzio ota :)

+1


sly @ w3m.hu

Hat... ooo... passz, nekem ez mindig fekete doboz. Elsosorban azert forgattam egyet mert mar untam, hogy nem tudok copypastezni a chatekbe. Raadasul a windowsos verzioban default tiltjak a hang-video stuffokat, tehat en sokkal kevesebbet latok az ujdonsagokbol, mint ti - legalabbis gondolom elsosorban most ezt a reszt fejlesztik. Mindenesetre a lezart ticketek listaja a 2.7.0 kiadashoz.

Ja, es uj a beallitasok ablaka, a fulek lecsusztak oldalra. Nekem uj, nektek nem tudom.
--

()=() Ki oda vagyik,
('Y') hol szall a galamb
C . C elszalasztja a
()_() kincset itt alant.

Pfej nekem az Avast licenszed inkabb kene. Jo dragan szorjak. :(

A home is tud annyit, amennyi neked kell. Raadasul jobban is nez ki most az uj home, mint a megvett avastom. Meg nem tudom, hogy az uj avast kompatibilis-e a regi licensszel (a ket program nem kompatibilis, le kell szedni az egyiket, hogy elhessen a masik)
--

()=() Ki oda vagyik,
('Y') hol szall a galamb
C . C elszalasztja a
()_() kincset itt alant.

Meg kell venni az ujat, upgrade licensz. A ketto kozt ugye a kulonbsegek miatt erdemes megvenni a pro-t.

A gond hogy megvettem mast, beirtam uninstallnal hogy k.rva sokba kerul ezert nem hasznalom, es most learaztak felalra. ... no comment. ^^"

Rohadjon meg a pofajuk akkor, hasznalom a home-t. Egyebkent meg orulj neki, hallgattak rad.
--

()=() Ki oda vagyik,
('Y') hol szall a galamb
C . C elszalasztja a
()_() kincset itt alant.

Hat ja csak aze az anyjukat hogy ilyen ido eltolodassal >.<"