konfigurációs hiba? firebug félelmetesen lassítja az FF-et

Hali!

A letöltési statisztikák alapján feltehetően sokatok által használt Firebug kiegészítő az FF működését félelmetes mértékben lassítja [koránt sem meglepő módon különös tekintettel azokra az oldalakra, ahol sok js fut. Egyelőre azt a megoldást alkalmazom, hogy csak akkor kapcsolom be, ha szükségem van rá, de amúgy is szeretem benne nézni bizonyos oldalak js-es megoldásait, stb., úgyhogy szívesebben megbarátkoznék az állandóan aktív Firebug és a megszokott, gyors böngészés együttes élményével.

Ez teljesen általános jelenség, vagy konfigurációs hiba? Ha utóbbi, hogyan lehetne orvosolni?

Köszi!

Hozzászólások

azt nem igazán értem, hogy egy php-sql oldal miért lassítja be a FF-et

feltételezem azért, mert a Firebug ellenőrzi a kód helyességét is a futtatás mellett.

:: by BRI.
:: config :: Acer TravelMate // Intel Celeron 530 1.73GHz. 533MHz FSB, 1MB L2 // 1GB DDR2 // Mobile Intel GMA X3100 // Ubuntu Hardy
:: tothab [a] gmail [pötty] kom
:: black rose immortal's weblog

Szerintem általános eset! Én csak fejlesztéshez használom. De azért ,,félelmetes'' mértékű lassulást csak ExtJS-es projektnél vettem észre.

Ezenkívül van még egy olyan bugja is, hogy hiba esetén néha újraküldi a requestet, gondolom, hogy meg tudjon jeleníteni információkat a hibáról.

akkor lehet, h ez lesz a titok rejtett ládikájának eldugott kulcsának ismeretlen varázsszava. mindenesetre annyit még valaki segíthetne (ha nem pofon egyszerű, mea maxima culpa: nem volt rá még időm), hogy a Firebug az FF indulásakor suspend mode-ban hallgasson, és várja, hogy integetek neki.

:: by BRI.
:: config :: Acer TravelMate // Ubuntu Hardy
:: tothab [a] gmail [pötty] kom
:: black rose immortal's weblog