Árok Party 2008 szerzemények #1

A hétvégén a már megénekelt győri Skoda találkozó mellett megtartásra került a 8 bites számítógépek rajongóinak hazai zarándoklata is, az évenként megrendezett Árok Party is Ajkarendeken.

A tizedik találkozó sok szempontból is különleges volt, a részletes történésekről beszéljenek inkább a képek. Viszont, a találkozó egyik kellemes meglepetése ez a kupac volt:

Vagyis ingyen elvihető cuccok egy kupacban. Természetesen azonnal einstandoltam az előtérben látható eredeti Commodore gyártmányú Amiga 23PIN RGB to VGA DSUB átalakítót, meg a háttérben látható joystickot. Ezen kívül még ezt is:

Eredeti Commodore A500 manual. Német. Színes képekkel. :)

És ami a legviccesebb, könyvjelzőnek benne korhű, kezeletlen BKV jegyek, tökéletes állapotban! :) Ezen konkrétan beszartam.

... de nem ez volt minden, amit hazacipeltem Árok Partyról. Az igazi izgalmak csak ezután következnek. :) Stay tuned.

Hozzászólások

A buszjegy muzeumba valo, mar-mar ugy erzem mintha egy masik BKV adta volna ki... Ha esetleg elado, szolj :)

Remélem további tudósitás is lesz. :)
_______________________________________________________________
Idézet (a szerzôi jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény)
41. § (1) A mű nem üzletszerű felhasználása a szabad felhasználás körébe tartozik, ha az kizárólag a fogyatékos személyek - fogyaté

Ilyen joystickot javított fater anno. Nem tudom, milyen portba illeszkedik, úgyhogy azt sem, összeköthető-e pc-vel (gyanítom, hogy nem), szóval kipróbálni se tudtuk. De akkor még kisgyerekként én jókat szórakoztam vele mindenféle számítógépek nélkül is. :)

:) Ezekben a kis kattogo kapcsolo havonta ment szinte tonkre! Szuleim azt mondtak, igazan jatszhatnek kevesbe gep-gyilkos jatekokkal! Dehat a Cauldron 2-t (Pit Stop 2, vagy egy verekedos, aminek mar nem emlekszem a cimere) nem lehetett csak ugy otthagyni! :)

Apropo: verekedos - eleg keves infom van rola. Azt tudom, hogy osszesen 6 ellenfel volt benne, es az 5-dik egy bambusz bottal tamado nagydarab allat volt. Azon sose tudtam tuljutni. Nem ismeros valakinek veletlenul? (Nem baj, ha nem... ;))
--
Bárki aki aritmetikai módszerekkel akar előállítani egy véletlen számot, az a bűn állapotában leledzik.