A jövő egere

A computer mouse created by Christchurch's Grant Odgers is attracting interest from industry big players Logitech and Microsoft. The idea for the mouse came from Odgers' frustration with the existing mouse -- the design of which is unchanged since it was created more than 25 years ago. As a software developer, Odgers used computers all day and found it annoying having to move his hand away from the keyboard to use the mouse.

Combining enhanced efficiency, an intuitive feel along with a powerful design statement, the Swiftpoint™ represents a radical new mouse technology poised to finally allow consumers to enjoy the full power of a desktop mouse & keyboard within a mobile environment.

Hozzászólások

Lehet, hogy az angol szövegértésemmel van a gond, de! Azt mondja a mókus, hogy kényelmetlen neki, hogy állandóan el kell vennie a kezét a billentyűzetről, ha egerezni akar. Ellenben nem látom azt, hogy ez a szerkezet megoldaná ezt a problémát. Szóval miért is jobb ez, mint a hagyományos egér?

(Kérdezem azért, mert már engem is idegesít az egerészés, és én eddig egy touchscreenben látom a megoldást)

http://en.wikipedia.org/wiki/Pointing_stick

ennel tobb melyik idiotanak kell. akarmelyik ujjam hasznalhatom es keznel van, ezen kivul a bal es jobb huvelykujjammal mind a 3 egergombot nyujtozkodas nelkul elerem. gorgo? page up/page down.

en mar 1 egeret nem tudok hasznalni.

Elegge furcsa egy ize, de az eger ugyis megert mar egy reformalast, en kiprobalnam. Mikor, hol, mennyiert lehet kapni?