Duke Nukem Forever teaser elérhető

Fórumok

A vaporware kategóriába csúszott DNF egyik újdonsült fejlesztője minap a blogjában említette meg, hogy milyen fasza lesz a játék - mire sokan körberöhögték a világhálón, miszerint egy 10 évet csúszó prg kapcsán nincs hitele az ilyen soroknak. Nem alaptalan reakció... Ellenben tegnap este elérhetőve vált a játék új, hivatalos teaser videója (akár iPhone-ra is). Döntse el ki mit gondol, katt ide. (Az eredeti zenét vszínűleg fel fogjátok ismerni, kicsit újrafutózva)

Hozzászólások

igen, nagyon messze - de könnyen lehet, hogy most nem erről van szó. a srácok naprakész médiafrissítést ígértek rövid ideje, ez a letölthető kedvcsináló valószínűleg az első lépcső.

ui példának okáért: ha jól rémlik, a Prey-t a már a doom után elkezdték fejleszteni. 2006-ban jelent meg (bő tíz évvel az első hírmorzsák után), és egy rövid időre mindenki képére ráfagyott a vigyor. őszintén remélem a történések hű tükrét DNF terén is, ha ez egyszer megjelenik, minden addigi számot és statisztikát ütni fog.

ui2 ha vki nem bírná a várakozást, a Duke HRP projektben a forkolt eduke32 motor köré tettek egy rakás hires textúrát, plusz az egész újramodellezett DN3D-t OpenGL rendereli Win32 / Linux alatt. ezt a bombasztikus "fork&remake" cuccot ingyér lehet letölteni használni (~~2-300M méretű komoly installer), csak az eredeti DN3D fő adatállománya kell hozzá. használható vele továbbá az Atomic, a Platoon, és a SShip Troopers is. én folyamatosan használom és nagyon bejön.

--
senki földjén, senki fia

Lecc ra'kk!
No de en ezzel is csak akkor fogok majd jatszani ha majd 1999er adjak EVM csomagolasban :D