Linksys SPA-901 - nem fogadott hívások

 ( aaron | 2007. november 18., vasárnap - 14:12 )

Ha valaki a címben említett SIP telefont használja akkor esetleg hasznát veheti annak a kis programnak, amit pár napja ütöttem össze. A program leellenőrzi a program indítása után beérkezett, nem fogadott hívásokat. Ha van új szám, akkor feldob egy ablakot az új nem fogadott hívások listájával, különben a program nem csinál semmit. Bővebben itt.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Csak extra infó: állítólag elegánsabb, ha a jar csomagot -cp paraméterrel hozzáadod, és a main class-t közvetlen hívod a szkriptből.
pl:

java -cp /home/aaron/progs/missedCalls/dist/missedCalls.jar missedcalls.Main 192.168.0.89 user passwd

Más: te már 1.7-es javát használsz? Mi a difi?

Köszi a javaslatot. De még nem látom át, hogy mitől elegánsabb a fenti mód, amikor hosszabb leírni? A main classt már a fejlesztőkörnyezetben specifikálom és az alapján kerül legenerálásra a .jar fájl.
Az 1.7-es javától azt reméltem csak, hogy abban már hátha van firefox plugin 64 bites rendszerekre, csalódnom kellett. Viszont ha már felraktam, használom azt.

Azért elegánsabb, mert egyfelől nem kell a jar manifestjére támaszkodni, másfelől így több olyan class is lehet a jar-ban, aminek van main() metódusa, ami például egy bonyolult eszközkészlet fejlesztésénél kincs, mivel lehet egy jar (egy projekt) az egész, az indítóscriptek meg megmondják a frankót.

Amúgy meg azért is érdemes használni, mert mostanság ez a trendi. A divatot márpedig követni kell :D