Tanácstalanság .....

Fórumok

Sziasztok !

A következő dologban kérném a segitsegeteket :

1.kerdes :
-Az Asus P5N32-E SLI alaplap tamogatja-e az 1066mhz-es ddrII-es ramokat ?(sajnos egy leirasaban sem talatam erre utalo kijelentest ! de biztos van valakinek ilyen lapja....Ha esetleg megsem tamogatja akkor milyen alaplapot tudnatok ajanlani helyette ami tamogatja az 1066mhz-es ramokat es hasonlo arkategoria(40-50e kozott) ...a lenyeg az hogy nagyon jol birja a tuningot!!!! )

- Szerintetek melyik erne meg jobban ? :

2*1gb geil ultra (800mhz ddr2) vagy
4*1gb kingmax (800mhz ddr2)

(foleg fullos jatekokhoz hasznalnam)

Köszönöm előre is a segítséget !

Üdv.: Járvás Ádám

Hozzászólások

addig huzod a ram orajelent, ameddig akarod.

gratula a remek temavalasztashoz!

t

Ezt ismered?

Tuningolt számítógép eladó. Alkalmas játékra és tervezésre. (Játszhatsz rajta pasziánszt és tervezheted, hogy újatveszel.)

:p

Ja azt tudtad hogy a 333-as Celeron megy 500-on is? Úgyhogy 150%-ot simán húzhatsz bármelyik procin. Tuti tipp, szomszéd haverjának apjának a kolis szobatársa hallotta valakitől.

Nem tudja kezelni csak a 800as ddr2 eseket. De nem ertem miert akarsz nForce680i-s lapkaval elatott lapot venni amikor van mar Intel P35 os ami messze jobb. Es meg nem ertem miert nem nezzel utanna pl a prohardwaren ahol eleg jo leirasok vannak, meg ott azert elegge hardware orientalt emberek vannak es amugy ott talatam a 2 chipset osszehasonlitasat es meg lapok kozti tesztet is.

bar szerintem ay 1066 MHz-vel nem lesz gond, de szerintem is inkabb intel p35-os lapot kene venni tuningra, mert az sokkal jobb mint az nVidia (es jobb mint a regebbi p965-os intel is).

- Use the Source Luke ! -

utobbival teljesen egyetertek. de miert nem tamogatja a 1066MHz-t az nvidia? Nem lehet akkorara allitani az orajalet (mert ugye a ram es ay fsb orajelet fuggetlenul lehet allitani ay nVidianal)? Nem hiszem, hogy ne lehetene (p965-on is siman lehet hatalmas ram orajeleket csinalni ha emeled az fsb-t), de meg nem lattam testkozelbol ilyen lapot, ugyhogy lehet, hogy igazad van.

- Use the Source Luke ! -

Idezet:
"Csak akkor megy 1066 on ha az asus oldalán található listán bevan írva a memória ,hogy sli memori. Én corsair xms2 est rendeltem hozzá az is 1066 os. És azt támogatja, de az adatáról nem tudok. Még ha talán elnézel az adata oldalára és ott kivan irva ,hogy sli memori akkor kezeli a 680."

Ez szerintem nem 1066 os tamogatas, h kitudja h melyik memokkal megy.
Bar lehet azota mar bios frissitesbe kijavitottak de eleg sokan szidtak h nem igazan akar mukodni.Amugy nem igazan erdekelt ez a lap.