Evolution 2.6.1 furcsa jelenségeket produkál.

Egy elég érdekes hibát hozott elő nekem az Evolution.

Ezek az üzenetek amik már pár napja permanensen felugrálnak.

"Hiba a következő folyamán: Inbox mappa tárolása.
Az összefoglaló és a mappa eltér, még egyeztetés után is"

"Hiba a következő folyamán: Levelek fogadása.

Az összefoglaló és a mappa eltér, még egyeztetés után is"

Ami még ezen kívül, történik, hogy március elejei dátumú levelektől kezdődően minden e-mail-nek több példánya létezik és ha valamit letörlök, akkor visszakerül minimum a következő indításnál.

Jó lenne, ha tudnátok segíteni, hogy mit kell helyretenni, hogy megint normálisan kezelje a leveleket. Meg az is érdekelne, hogy mitől borul meg a lelkivilága a proginak.

Amit használok: Evolution 2.6.1, Ubuntu 6.06

Hozzászólások

Érdekes, nem tudok megoldást a problmára(ill elég szélsőségeset), én egyszerűen törölném a konfig fileket, és újat generáltatnék vele.

Ilyen nekem is volt régen, az összefoglaló(ka)t kell törölni az evolution könyvtárából (~/.evolution), de ne örülj, pár héten belül újra jelentkezni fog a probléma. "Summary and folder mismatch" néven keress rá.

nekem ez akkor jött elő, amiikor betelt a disk, és nem tudta kiírni rá a leveleket, pedig a rpogiban megjelentek. aztán kilépénél megjavította magát, és azóta megy.
--
Peace, Love, Unity, Respect

Hi!

Ez egy ismerősöm gépén is előjött heti rendszerességgel. Gondoltam azért, mert testinget (debian) használ, bár ki tudja. Egy rm ~/.evolution/mail/local/Inbox.ev-summary általában megoldotta a dolgot, bár attól függ, hogy melyik mappánál volt ez a hiba. Az összes summary végű fájlt törölheted abból a könyvtárból, időn kívül mást nem veszítesz vele. Van elég szabad hely a rendszereden? Ismerősöm esetében olyan ~50MB volt. Eddig nem gondoltam rá, hogy ez lehet a gond, ahogy predator29 írta, de most már esélyes.

Most van elég hely. Bár néhány, napja tényleg előjött, hogy már kaptam az üzenetet, hogy 95% alá ment a szabad hely, de az csak átmeneti állapot volt. Lehet,hogy van benne valami, hogy ettől jött elő.

Az érdekes, hogy ma reggel még csinálta, ezt, elmentem kikapcsoltam a gépet és mikor visszajöttem, bekapcsolás után helyrererakta magát. De, ha legközelebb előjön, akkor már tudni fogom, hogy mit csináljak. :-)

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Ubuntu 6.06, Windows XP Pro

Köszönöm mindenkinek az időt és segítséget, amit az okosításommal töltött. :-D

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Ubuntu 6.06, Windows XP Pro