StarCraft Linux és Wine kombón érintőképernyővel

Címkék

Annak idején nagy Blizzard / StarCraft fan voltam. Hosszú éjjeleken át nyomtam a stuffot. Akkor még egérrel, mert az volt a módi. Úgy fest, hogy lehet ezt hatékonyabban is csinálni. :)

Hozzászólások

Itt néztem, és aszittem, trey csinálta. Bocs, közben 20 felé figyelek. De a biztonság kedvéért:

Hey, you Brazilian SC Video Maker! Are you left-handed? Would like to know because I always use my left hand for hotkeys and I am right-handed.
--
Mortal Kombat's gimmikk was to replake all instankes of the letter 'C' with the letter 'K' (bekause of that feature, it was one of the first applikations to bekome part of KDE).

azert en inkabb meg mindig egerel nyomom :)

Ez nagyon kiraly en is sokat nyomtam :D
Hydra hadsereg :)
meg Battleshipek... :) Nagy csatak voltak.
-------------------------------------------------
No Security in this Crazy World! by Hunger

Hú, de idegesek voltak a barmok, mikor rányomtam a hydrákra a darkswarmot, a battlecruiserekre a plague-et, és szállt el mind sorra. Aztán ha az megvolt, akkor jöhetett 200 zergling, azok rendet raktak a bázison.
--
Mortal Kombat's gimmikk was to replake all instankes of the letter 'C' with the letter 'K' (bekause of that feature, it was one of the first applikations to bekome part of KDE).

Erdekes. De szerintem nem eleg gyors, mint a jol bevalt egerezes (+ billenyuzet).
Meg tokre faraszto egy fuggoleges monitort orakon at tapizni, valami tabletPC -vel lehet erdemesebb lenne probalkozni, vagy a monitort olbe venni :)
Wina-al belso haloban en is kentem a StarCraftot.
Keves hosszu eletu jatek van, ezt meg mindig sokan szeretik.

Eszembe jut rola a Különvélemény (Minority Report) c. film, mikoris Tom Kurzor nem keves testmozgast igenylo modon hasznalta a jovobeli szamitogepet. Ha ilyen lenne a jovo, hogy a szinte minimalis mozgast igenylo egereszest felvaltana egy japan munkahelyi reggeli tornanak is beillo svedtorna per perc, akkor inkabb elmennek vajarnak egy kinai szenbanyaba.

1. szerintem szep volt az a jelenet. ugy ereztem, hogy bar csomo tornaszik, de sokkal tobb mindent kepes csinalni egyszerre mint egerrel lehetne. amugy meg a sok aranyeres geekre raferne egy kis torna, nemdebar??
2. viszont az teny, hogy a billt meg nem eri utol sehol ez a touchscreenes megoldas akarmilyen szimpi. egerrel csak es kizarolag kijelolsz, es mozgatsz. az osszes tobbi utasitast a billrol viszi be a profi player:D megpedig ha megneztek egy videot egy profi sc jatekosrol mikozben jatszik akkor eleg sokat es gyorsan :D

Elkepzelem a "touchscreen"-t amikor pizzat eszik a user jatek kozben... :-)

Ez nagyon tetszik. Mennyiért mennek manapság az érintőképernyők?

Régen starcraftoztam már, de emlékeim szerint battleneten nem lenne hosszú jövője, ha ilyen sebességgel nyomul...

Morzel