Kedden érkezik az iBook utód?

 ( trey | 2006. május 7., vasárnap - 8:59 )

Több Apple / OS X témájú oldalon is feltűnt a hír, hogy az Apple (valószínűleg) május 9-én kedden áll elő a jelenlegi iBook-ok Intel processzorra épülő utódjával, a MacBook-kal.

Egyes hírek szerint a MacBook jóval vékonyabb, és jóval drágább lesz a jelenlegi iBook-oknál, valamint fehér és fekete színben lesz kapható.

A 13.3"-os widescreen MacBook várhatóan Core Duo processzorral, teljesen mágneses zárómechanizmussal, beépített iSight video kamerával, MagSafe tápegységgel fog érkezni. Várhatóan minden MacBook mellé lesz csomagolva a Apple Front Row és PhotoBooth szoftvere is.

További részletek itt.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Kérdés, hogy mekbúúkik vagy sem ;))))

Vajon ebben is túl sok hővezető trutyi lesz a hőcsöveken, és ha valaki ezt a nyilvánosságra hozza, akkor perrel fog az Apple fenyegetődzni? :))

http://www.gizmodo.com/gadgets/laptops/thermal-greasy-apple-sics-lawyers-on-something-awful-171394.php

--
Sokan nincsenek tudatában annak, / hogy egyszer mindenki meghal. / Akik ráébrednek erre, / azonnal abbahagyják az ellenségeskedést.

Sipol mint allat es melegszik:
http://www.osx86project.org/index.php?option=com_content&task=view&id=180&Itemid=2

Persze az apple nem ismeri el;)

Btw, egy fenykep szerzoi joga nem aze, aki keszitette? Vegulis a sajat cuccarol keszitette a fenykepet. Ez olyan, hogy nem fotozhatnam le otthon a szobamat, mert beperelne a philips, hp meg az osszes elektronikus kutyut gyarto ceg. Rohej.

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

a szobádat nyugodtan fényképezheted, ha a fent nevezett termékek nem szétbontva találhatóak benne. Lehet hogy a következő szérias termékek EULA-ját mindenki ugy fogja megváltoztatni, hogy a felhasználó előre belegyezik, hogy nem közöl fényképeket a termék belsejéről az interneten (nehogy leégesse a gyartót azzal, hogy a "csúcstechnikát" milyen, a volt szovjet gazdaságot messze meghaladó trehánysággal rakják össze az ázsiai üzemekben.)

Leejtem a notebookomat, szettorik. Es nem fenykepezhetem.
Lol az egesz helyzet. Megvettem vagy nem? Azt csinalok vele amit akarok.

Kivancsi lennek ra, hogy applenal tobb ugyved vagy tobb villamosmernok dolgozik-e? Neten ugy olvastam, hogy ugyvedbol tobb van, de lehet, hogy csak rosszmaju volt a cikk (pontos szamadatokra nem emlekszem, pedig az is volt).

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Ezt nem tudom, léven nem vagyok alma rajongó. Bár ha abból indulunk ki hogy amerikában nem rendőrviccek vannak hanem ügyvédviccek ... ;)