Tesztelhető az ABEV program béta verziója

Címkék

A linux.hu-n az LME bejelentette, hogy tesztelhető az ABEV program "beta" verziója. A hír itt.

Hozzászólások

francba, en mar mindent bevallottam az idien :)

Letöltöttem én is, de ez nagyon nagyon prealfa.

--
Az élet harc. Délelőtt az éhséggel, délután az álmossággal.

ok, mostmar nem lehet letolteni reg nelkul, koszonjuk. A licencrol lehetne tudni valamit? Elvegre lehet h. jogtalanul van itt a gepemen...

Ranezesre Kylix v. valami hasonlo Borland ObjectPascalban irtak, p3 800 mhz-n kicsit lassan pakolta be a tabokat az 53-as megnyitasakor, es van 1 gui bug, amikor le-fel nyilla valik a kurzor ha raviszem a menure.

Csak el lehet érni valami az APEH csesztetésével :) Most már lehet kezdeni mindenki csesztetését ;)
**********************************************
Heavy Metal for Human Bee(Gees)ings!
**********************************************

Szerintem ez az egész fölösleges erőfeszítés, mert az APEH úgyis meg fog szűnni. A minap kapott tőlük egy ismerősöm egy levelet, amiben azt írták, hogy utolsó figyelmeztetés. :)))

--
Sokan nincsenek tudatában annak, / hogy egyszer mindenki meghal. / Akik ráébrednek erre, / azonnal abbahagyják az ellenségeskedést.

No, akkor most el lehet kezdeni zaklatni az Apeh-et a
Mac, BSD, Solaris, BeOS, stb verziók ügyében.
Vagy jobb lenne egy online verzió, lehetőleg Lynx supporttal.
Nem kényszeríthetnek minket Linux és Windows használatára....

Két dolgot nem értek:
1. Miért nem lehet nyilvános tesztelést csinálni (csak rá szerettem volna nézni, de semmi kedvem még egy húszadik levlistán is fent lenni...)
2. Az APEH-nél tényleg senki nem ért a programfejlesztéshez??? Van valamilyen akadálya annak, hogy ez nyílt forráskódú ill. közösségi fejlesztés legyen? Egyszerűen nem hiszem el, hogy egy egyszerű űrlapkitöltő (és számolást/ellenőrzést végző) programot csak kőbaltával tudnak összetákolni valamikor, amikor a piac is és a nyílt forráskódú világ is tele van olyan eszközökkel, amivel elég gyorsan szép/elegáns/kényelmes/gyors és jól működő programot lehet összedobni. Ráadásul ezek jó része keresztplatformos is! Pl.: GTK, QT, KDE, wxWidgets, FLTK és még egy tucat widgetkészlet és platform...