"Azoknak, akik foglalkoznak a stabil frissítésekkel"

 ( gyu | 2006. március 10., péntek - 8:27 )

Martin Schultze egy igen elkeseredett hangvételűnek tűnő levelet írt nemrégiben a debian-devel-announce listára, melyben arról tájékoztatja a tárgyban megjelölt embereket, hogy visszalép a debian stabil ágához tartozó biztonsági frissítések kiadásától.

A levélben a döntésének okait is részletezi, miszerint az ftpmaster-ek rendszeresen nem válaszoltak a stabil kiadás felelősének a leveleire, rendszeresen újabb és újabb feltételeket szabnak egy-egy stabil kiadáshoz és hogy újra és újra állandó jelleggel akadályozzák a munkájában.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Ez sajnalatos. Es kicsit nevetsegesnek tartom, hogy az ftpmasterek miatt leszunk kenytelenek nelkulozni a Martin Schultze munkait... Pedig milyen az amikor csipog az sms, hogy uj frissites.

Szomoru leszek ha ez bekovetkezik.

A melót már át is vették tőle. Tehát az élet nem áll meg. De! Martin tényleg nagyon lelkes és értékes munkát végzett. Valóban hiányozni fog.

Totya

Majd biztos talál olyan melót, ahol teljesítményéhez és tudásához méltóan meg is becsülik munkáját.

Az utódai (ha jól láttam ketten vannak), már valóban készen állank a munkára, Martin közzé tette a használt scriptjeit, tooljait, stb. amiket a munka megkönnyítésére használt.
De ahogy láttam, még a mai DSA-k is tőle jöttek, és eddig 4-nél tartok a számolásban, a mai napot illetően... A hír meg ugye tegnapi...

Lehet, hogy inkább azokat az ftpmaster-eket zavarták el...
Ez egy kicsit olyan, mint mikor egy cég azért esik el egy óriási megrendeléstől, mert bunkó a recepciós.

kicsit eros az ftpmastert egy recepcioshoz hasonlitani. jo hogy nem takaritono.

Viszont maga a hasonlat nem volt rossz.
Ha bemegy egy céghez egy másik cég fejese, és a recepciós (az a személy, aki rá az első benyomást teszi) kőbunkó, akkor biz, eleve hendikeppel indul az üzlet...

az uzletet ugyis a fejesek kotik meg, nem a recepcios. ha bunko volt a fogadobizottsag, elmondja a fejesnek s az rogton megszabadul tole. :)