5 percet birja az eger,aztan behal....SOS

Udv! Azert irok,mert volna egy problemam a Gentoo-val,amit mindezidaig nem sikerult orvosolni.
Egy FS notebookon hasznalom a linuxot,amihez Genius Optical mouse van usb-n csatolva,hogy ne szerencsetlenkedjek a tapipaddal.Elmeletileg szep is lenne,de gyakorlatban alig tett meg 2 m-t az egermutato, maris meghalt ,a touchpad muxik tovabb,ilyenkor meg pirossal vilagit a laser az egerben,de ha kihuzom s visszadugom, egyet villan s elsotetul.Nemtudom mi tortenhet,kernel hiba es meghal az usb,vagy xorg.conf-ban van elszurva vmi,netalan az ATI driver hibaja,habar probaltam a modul betoltese nelkul es ugyanezt tapasztaltam...

Egyelore nem mellekelek terjedelmes configokat,ha sejtelmetek van,hogy tudnam megoldani ezt a keleti kerdest,mellekelem amit kell...csak vki segitsen pls nem szeretnem elhagyni a Gentoot :(

Hozzászólások

dmesg mit mond?

Nekem egyetlen (szinten Genius) egerrel van ugyanez a problemam a jelenlegi kernellel. Viszont a tobbi eger rendesen megy vele, szoval probald ki egy masik egerrel is!

humm...
en is jartam igy egy (talan) A4tech egerrel. tapipad mukodott tovabb. nalam mondjuk veletlenszeruen jott elo a problema. aztan egy alkalommal szertagta a kutyam. azota egy Genius Netscroll Minim van. eddig nem problemazott. masik rendszer alatt is csinalja?

Nekem is ugyanezt csinalja a Genius Netscroll egerem a gentoo-n. Kihuzom bedugom aztan megy tovabb. Altalaban hosszabb uzemido utan szokta ezt csinalni (pl: 60-80 ora felett)
---------------------
Ригидус а бетегадьбол

a gpm-ben a rendes ps2 driver helyett ilyenkor kellett a "buggy" ps2 drivert használni... nincs valami hasonló opciód usb-re is?
Igen, nekem is a4tech meg netscroll csinálta.