/MEGOLDVA/ Weblap első oldal fájl nevének kiderítése

Az a kérdésem, hogy ha megnyitok egy weblapot, akkor ha rámegyek az oldalon arra, hogy oldal forrásának megtekintése, akkor látom a lapnak a tartalmát, de nem tudom, hogy az milyen néven található. Az index.php vagy html nem jó ebben az esetben, szeretnék valamit megváltoztatni az oldal kinézetében és nem találom a fájlt, amiben át kellene írjam.

Az egyik kiegészítőnél találtam meg amit kerestem, köszönöm szépen az iránymutatásokat.

Hozzászólások

Amit át akarsz írni, arra a stringre keress rá a kódokban. Meg kell sejteni, hogy mi jön változóból, mi nem, és ami nem, arra rá lehet keresni a templétekben. Ami változóból jön, az így járás esete, azt nehezebb megtalálni. Én így csinálnám. Akárhol is lehet, ha megmondod, hogy milyen technológia, akkor valaki biztos tud többet is.

Ez csupán egy fix szöveg amit meg szeretnék változtatni, itt egy részlet, ahol a timezone:select szöveget szeretném kicserélni.

<div class='text'><input class="form-control ossn-field-required" type="text" name="birthdate" placeholder="Születés dátuma" readonly="readonly" /></div><div class='dropdown-block'><label>timezone:select

Az is lehet, hogy ez a fordításokból jön, ha nemzetköziesített az oldal megvalósítása. Ott is rákeresnék. Illetve rákeresnék arra, ami előtte van krix-krax(ez jó eséllyel be van égetbe a templatebe), és az alapján fellelném, hogy hogy kerül oda ez a szöveg - mármint csak akkor, ha direkt kereséssel nem lenne meg.

Szerkesztve: 2021. 05. 20., cs – 14:26

Hát, a nyitóóldal forrása az bármi lehet és bárhol :(

A szerver beállításaiban kell kotorászni, ha biztosra akarsz menni, az meg szerverfüggő.

“Any book worth banning is a book worth reading.”