Te jó ég

Te jó ég, mi folyik itt, ezen az oldalon…???

Hozzászólások

Pedig csendesedni látszik most már, csak még fel kell dolgoznunk a történteket! :D

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

Szerkesztve: 2021. 02. 03., sze – 12:31

Megkérnélek, hogy amíg nem kerül pont a végére (mármint a mi oldalunkról), kerüld itt a témát. Ki szeretném élvezni minden percét, anélkül, hogy valaki elrontaná.

trey @ gépház

google még örzi, de commentek nincsenek, szóval franc se tudja, hogy erről van e szó..
De még az is lehet, hogy másról is lemaradtunk.. 

Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Ülj le és kuss legyen!"..

Áhh, rossz tipp volt.. Közben megtaláltam.. 
@trey - Ne linkeljük ezt még most akkor (amúgy publikusan elérhető tartalom), vagy mikor oldódik fel a hírzárlat?

Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Ülj le és kuss legyen!"..

4 évente térnek vissza a levelezés tanulsága szerint. Viszont annyi időt raboltak el tőlem már, hogy ennek a végére pontot kell tenni. Remélem, meg is fog történni. A példa pedig tanulságul szolgál majd másoknak is, a jövőre nézve.

Ha jól tudom, téged is kerestek az ügyben privátban a kiadó részéről?

trey @ gépház

Egy biztos: Nem a hibák javítása xD

A HUP mindenki problémája, ha ez egyiket bántják, akkor mindet bántják egy testként, lélekként! :D

Én sem tudom, hogy mi történt, de biztosan nagy a baj! :D
Én hétfőn este vettem is 3 üveg bort meg kb 8 sört, hát 2 napot aludtam is, most éledek és feldolgozom a maradék alkoholt, biztos ami biztos alapon! :D

Szerk.: Azért kezdem magam szétküldeni! :)
Vettem mellé cuccost, hogy nehogy para legyen. Egyébként ez a 20:00 utáni game over kibaszott para, jobb ha táraz az ember, aztán baj nem lehet reggelig! :D

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

> Én hétfőn este vettem is 3 üveg bort meg kb 8 sört, hát 2 napot aludtam is, most éledek és feldolgozom a maradék alkoholt, biztos ami biztos alapon! :D
> Szerk.: Azért kezdem magam szétküldeni! :)
> Vettem mellé cuccost, hogy nehogy para legyen. Egyébként ez a 20:00 utáni game over kibaszott para, jobb ha táraz az ember, aztán baj nem lehet reggelig! :D

sose értettem alkesznak lenni miért menő...

No rainbow, no sugar

> sose értettem alkesznak lenni miért menő...
Aztán ezt miből sikerült levonnod? Már ha vehetem magamra, márpedig magamra veszem. Én nem iszok alkoholt pl. sört stb. a mindennapokban. Ritkán, havonta bebaszok, de a jellemző az, hogy 2-3 havonta szétcsapom magam. Azt hiszem nincs mit magyaráznom vagy magyarázkodnom, még akkor sem ha valóban alkoholista lennék.

De nyugodtan basszhat a gondolat, hogy miért tehetem meg, vagy miért fér bele a hétköznap piálás. Mert megtehetem! Köphetek a világra, el vagyok eresztve anyagilag, aztán pont nem érdekel, hogy éppen mivel baszom az időm!

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

"nem vagyok alkesz" vs "havonta, vagy 2-3 havonta szetcsapom magam"

mit jelent h szetcsapod magad? mert ha azt jelenti, amit felenk, azaz teleporttal mesz haza/szalagszakadas, hacsak nem vagy 20 eves egyetemista, akkor ez eleg suru szerintem.

ha csak azt erted alatta hogy iszol valami alkoholosat, szerintem azzal nincs problema, en is szoktam hetente inni egy whiskyt. marmint egy poharkat, az ~4cl.

ha pedig 20 eves egyetemista vagy, akkor gratulalok, akkor meg en is tudtam inni! :D

Szóval, a mosogatás a szenvedély tárgya?

Gondolom azon kevesek közé tartozol akiknek nem esett le, hogy káros szenvedélyekről szól a bejegyzésem. Btw nem is értem, hogy van időd erre a kde kipróbálása mellett. ;)

Állításom nem az univerzumra szólt, hanem egy halmazra. A kontextusból kiderült.

Szenvedélyesen szoktam mosogatni, mert szenvedélyesen utálom csinálni, tehát a mosogatás a szenvedély trágya, ennek megfelelően ez egy káros szenvedély. (Főleg az edényekre káros.)
De én kívánok elnézést, hogy későesti fáradtságomban egy klisére elsütöttem egy szutyok viccet. Most megyek, büntetésből kiszórok a sarokba egy kis mirelite kukoricát (ott úgy is kilencven fok van, gyorsan felolvad) és térdepelek rajta egy kicsit...
A KDE-t meg nem tudom, hogy jött ide, de gondolom D-Busszal.

Még mindig programozó vagyok. Ez annyira szánalmas, hogy magát értelmesnek valló ember a másik mocskolásáig, befeketítési kísérletéig süllyed, csak mert az fel mert tenni pár kérdést az imádatának tárgyával kapcsolatban. (Mert én még mindig nem minősítettem a KDE5-öt, sehogyan sem. Amúgy az "időhiány === mentális elakadás" egyenlet megalkotásához milyen tudatmódosítót toltál?)

NagyZ, Oregon, tomsolo:
A hugim szerint az is alkoholizmus, de legalábbis egy definiált betegség, ha valaki pl. 10 éven keresztül csak két évente nyúl alkoholhoz, de akkor gyakorlatilag detoxra issza magát, vagy az ivása 2-3 napig is eltart, aztán újra csend 2 évig.
Amíg abszolút nincs hatással a mindennapjaimra, tehát értelmes és felelős döntést tudok hozni úgy, hogy azok nekem és a szeretteimnek csak az előremenetelüket szolgája, addig nem érdekel, hogy néha valóban nagyon durván szétcsapom magam. Le sem írom nyilván, de elég sok mindenem van ami már elévült, szóval maradok egy spíler végig. Életforma, fax tudja, de jól érzem magam és tolom akármikor! :)

 

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

En nem vagyok egyik se a 3bol, igy nem nekem szol.

 

Azt csinalsz vele amit akarsz, nem ismerlek, de ha ismernelek is .leszarnam:

Az alkoholivasnak (es a dohanyzasnak is) sulyos kihatasa van a szaporodokepessegre. Az elobbitol nem all a cerka, az utobbitol meg a spermiumok lesznek belassulva.

Most mondhatod, hogy nem vagyok orvos, meg mindenki qrvaokos a neten. Egy valamit csinalj meg: menj el egy andrologushoz, ez egeszsegi allapottol fuggetlenul jotanacs. Ha ez megvan, es meg van eselyed, akkor fagyasztasd le a spermad egy meddosegi kozpontban.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Mondjuk ha nálad már ennyi probléma, az maga nagyobb probléma, mint amit te problémának hívtál.
Gyk "az antialkoholisták szerintem betegebbek mint az alkeszek"  ©

 

Ui problémák terén tán' négy fajta ember van: a., problémát generál; b., mindenhol problémát lát / keres; c., megoldja a problémát; d., leszarja a problémát.
Mostmár jó sokszor leírtam a probléma szót, így talán még rettegősebb, uff, ajó-kurvaélet :)

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Gentoojedi bannolva lett mert a "trollkodása" addig fajult, hogy kurvaanyázott és azt hangoztatta, hogy megölné kisbetűt. Erre bannolva lett, miután egy Treynek címzett nyílt levélben azt írta, hogy inkább megölné Treyt és a sírjára hugyozna, mintsem hogy könyörögjön az unbannért.

Hivatásos pitiáner - Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @

Jelenleg az gátolja meg a találkozásunkat - és ezt le is írtam neki -, hogy nem szokásom névtelenekkel találkozni. Majd ha a minimális, emberi szintet megugorja, hogy bemutatkozik, akkor folytatódhat a párbeszéd. A nagy szerencse az, hogy feljelentést ismeretlen tettes ellen is lehet indítani. Úgy általánosságban véve, az a véleményem az internetre névtelenül rágalmakat, fenyegetéseket írogatókról, hogy olyan gyáva szarok, akikbe a kutyaszaros cipőmet nem törölném.

trey @ gépház

Úristen, végigkattintgattam a menüt AZON az oldalon. Vannak gyöngyszemek:

If you want something
Her ass must be licking

:)))))

-pilisig-

Én bánom kicsit mindkettőjük hiányát, de HK sajnos egyáltalán nem bírta a kritikát, jedi pedig tényleg megkattant. Mit lehet tenni? Egy trollnak legyen bőr a képén, ahogy nekem is van - egyelőre.

Oh, csak ennyi ? Azt gondoltam valami komoly.

!quote Mi ez? Bástya elvtársat már meg sem akarják gyilkolni? Én már szart érek?! !endquote

Ezeken lovagol maga? Amit a vaksi szemével lát? A süket fülével hall? A tompa agyával gondol? Azt hiszi, fölér az a mi nagy céljaink igazságához?!

http://karikasostor.hu - Az autentikus zajforrás.

Most a legszebb az oldal :D

Előbb még ott volt, hogy 'megijedt', most 403.

Szerintem.

:D
Erről le maradtam, nem láttam újként.

Igen, pont ilyen hupit megnyitni, és ránézni az activityre! :D

Szerk.:
Én előtte a tükörben tolom a - nekem szóltál, mi van nekem szóltál? -t Aztán zúzok fel! :)

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

Pedig egyszerű. Ki akarta nagy szájjal eluralni a HUP-ot, és ki ~uralja valójában? Gentoojedi akarta, trey meg csinálja. Ki írhatta nagy szájjal, hogy a másik "megijedt", és kinek az oldala elérhető most is? Gentoojedi írhatta, és ~trey oldala elérhető. Persze azt nem tudom garantálni, hogy gentoojedi nem trey egy arca (vagy fordítva).

:)

Majd ha nagybetű leszel megérted! :D
BTW, apám ezt mondta amikor 4 éves voltam, és ez az egy kép/videó maradt róla, bennem. Nem panasz, nekem ez vicces. De ha már úgy is alkoholista és széttolt lettem mára, akkor kifejtem az egyik hozományát az apanélküliségre:

2006-ban született a lányom, és egyébként minden rendben volt, tehát mondhatjuk, hogy idilli volt az akkori kedvesem és közöttem a kapcsolat. Na tehát minikém megszületett, és amit szerettem volna közölni, hogy egyszerűen nem tudtam elképzelni, hogy majd szeretni fog. Én nem szerettem sohasem apát, és igaz mélyen, de ott volt bennem, hogy egy gyermek csak az anyját szeretheti. Ha van apa, az vagy távol van, vagy nincs is...

Három éves körüli lehetett a kicsi szerelmem, amikor abszolút tudatosult bennem, hogy ő nálam senkit sem szeret jobban, még az anját sem, és ez a mai napig így van. :)

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

Gentoojedi csinált egy hupos felhasználókat ekéző weboldalt, ami egyesek szerint vicces, mások szerint alpári volt, a hakimabakor.hu címen lehetett elérni. Kicsit később kibővítette egy Treynek szóló nyílt levéllel, és többek között megígérte Treynek, hogy levizeli a sírját (ő nem így fogalmazott). Az oldal tartalma azonban nemrég eltűnt, csak egy "megijedt" szöveg maradt, most pedig már 403-at ad az oldal.

Psszt, elárulom az IP-címemet: 192.168.0.14

Köszi az összefoglalót. Nem könyvjelzőztem, és nem volt kedvem megkeresni az oldalt, de gondoltam a "megijedt" meg a 403-ból, hogy arról van szó.

Én többször megjegyeztem egy-pár napja, hogy mekkora sokk volt az utóbbi pár hónap, meg lezárult megint egy korszak, stb. De ahogyan viccesen magamat elszórakoztatom egy-egy kommentmell, azért volt egy error jelző bennem, amikor kisbetű megkapta a halálos fenyegetős cuccait. Én innen a hupról gyakorlatilag mindenkit szeretek, és nem baj ha túlteng benne a férfihormon, aztán odamondja, vagy éppen csendben figyel és néha odatol valami keményet, de ez mind elkendődött, tehát nem volt zavaró. Aztán hősünk elkezdett blogolni, meg személyeskedni durván, amit egyébként a másik fél szerintem sosem tett. Na, locsemegét még mindig nem értem, mert nem vagyok ott zúzósabb topikokban, tolja ezerrel az odamondást? Mert én nagyon bírom locsemegét! :)

Á elvesztettem a fonalat, alkoholistán sztét vagyok mára csapva! :D
Lehet lassan nyitok egy blogot is, majd törlöm, hátha trey sokáig alszik reggel! :D

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

Igen, ez az egyik szál. A kutya nem foglalkozott az oldalával, az is csak egy másolat volt - a hupmeme (RIP) és a HFP (RIP) sírjára, afféle virág - mint a kiizzadott interjúsorozata. Az első kettővel sem foglalkoztam, ezzel sem. Nem bántok olyanokat, akiknek amúgy is problémájuk van. Én nem vettem fel velük a kapcsolatot. Ettől függetlenül, egy feljelentés lehet, hogy meg fog születni a részemről is, már csak a kíváncsiság miatt is, hogy ki az, aki ilyen "bátor" név nélkül.

Aztán van egy másik szál is, ami mögött talán mások vannak, talán összefügg a fentivel. Majd a megfelelő emberek ennek utánajárnak. Abban a szálban címszavakban az alábbiak szerepelnek:

  • 11 ember ellen indított "bírósági per" (nem itteni perpatvar miatt)
  • 2-3 ember becsicskítása egyenként, falkában
  • 9 ember beleállt a "perbe", ott lesznek
  • fenyegetések
  • kicsikart bocsánatkérések
  • HUP belerángatása, majd annak minősítése Facebookon nagy nyilvánossága előtt (remélem még nem vették le, legalább addig maradjon kinn, amíg hitelesen rögzítik a tényét, hogy kinn van/volt) (én nem láttam, le se szarom a szánalmas vergődésüket, de van, akinek ehhez komoly üzleti érdeke fűződik, így ... sajnos ...)
  • személyem ekézése
  • fogalmatlanság

Azt hiszem mindegyikre meg lesz a megfelelő válaszlépés. Rossz hír számukra, hogy valószínűleg most már úgy megkavarták a szart, hogy az érintettek a háttérben egyeztettek és kialakult a tiszta kép azután, hogy homályos célozgatásokkal operáltak. Azt javaslom a benne levőknek, hogy addig fussanak, amíg lehet! Olyan embert piszkáltak fel (nem engem), akiből simán kinézem, hogy időt és pénzt nem kímélve úgy végigrángatja őket a bíróságon (nem fordítva), hogy arról koldulnak majd.

trey @ gépház

"talán összefügg a fentivel"

nem ismerem az egész szálat, mivel csak a címlapon vagy a blogokban járkálok mióta regisztráltam, de a honlapból és abból amennyit láttam gentoojedi egyedül nyomult és csinálta szerintem. de bele se folyok ebbe, csak egy tipp, nem ezért van ez a hely.

Amúgy a hup-ra nem csak valódi névvel lehet regisztrálni?

A kutya nem ellenőrizte soha, hogy kinek mi a neve.  Az a kitétel azért van ott, hogy botok ne tudjanak regisztrálni. Ugyanígy az összeadás is. Amin éppen tegnap sikerült megbuknia egy nem robotnak. 

trey @ gépház

Szoktam ilyennel viccelni?

facepalm

Érdekes megfigyelés: az utóbbi 20 reg. kérésben visszatérő pattern a telefonszám megadása, pedig a kutya sem kérte soha.

A válaszom csak ennyi volt:

Ne haragudj, de azután, hogy sem a szövegértés, sem a számolás nem megy, mire számítasz?

Komolyan kell ide olyan, aki ezt a holt egyszerű regisztrációs folyamatot sem képes megugrani?

trey @ gépház

Uristen. Tenyleg ide jutott a vilag, hogy netes beszolas miatt feljelentgetes van? Gondolom valo eletben torpe kisfaszu vezna nyomorek az osszes feljelentgeto. Szanalom. Az ilyeneket lehanynam, annyira alja. Nagyobb undor fog el mar csak ezek emberek gondolatatol is, mintha egy beszart hajlektalan mellett setalnek el.

 

edit: torperol jut eszembe, valakinek megvan meg a Tomcates, lottozos, Ilcsik Zoltanos, "torpe vagyok bazdmeg?" video?

Egy-két ember annyira komolyan vette őket, hogy engedett. Egyiknek annyira, hogy gyomoridege lett, majd a végén egy kizsarolt-kierőszakolt bocsánatkérést is kiposztoltattak vele a netre. Ehhez mit szólsz, erről mi a véleményed?

trey @ gépház

Mindezt a svájci távolság nyújtotta viszonylagos védelem mondatja veled, vagy van annyi tököd, hogy leírod a neved, címed a netre, hogy adott esetben a fenyegetők meg is találhassanak és adott esetben a billentyűzeted mellől felállítsanak, vagy csak adott esetben az éj leple alatt a vadonatúj Tesládat leöntsék komofággal, vagy adott esetben fel is gyújtsák a picsába? 

Csak, hogy értsem, hogy meddig terjed a bátorságod. Mert való igaz, abból az infóból, hogy "kicca", meg "nő" nem sok félnivalód van. Ellenben itt olyan embereket fenyegettek meg, akiknek a neve, lakcíme, esetleg munkahelye 20+ éve ismert azok előtt, akik fenyegettek. Jelzem, itt nem rólam van szó.

trey @ gépház

- A nevem rengeteg helyen szerepel a neten, ahogy a cimem is.

- Ha random geekek fenyegetnek fizikai eroszakkal, az kb egyenlo azzal, mintha ovodas gyerekek fenyegetnenek. Nekik nagyobb felnivalojuk van, mert ha kiderul, akkor az anyjuk kiporolja a segguket.

- Nem az utcan parkolok. Be is van kamerazva minden. (cascom is van) (Volt, hogy regebben pokemon goztak a kornyeken fiatalok sotetedes utan es kiment a rendorseg igazoltatni oket, hogy mit keresnek ejjel itt. Nem bejelentes, hanem kamera alapjan.)

Szoval felnivalom nincs most.

Persze ha ciganyportalon osztanam az eszt es Magyarorszagon laknek, akkor biztos lenne, mert jonnenek tesak azt tomegesen megkerdezik mennyi az ido. De itt mi johet? Megjelenik 3 vekonyhangu anyamasszonykatonaja es megvernek? :D Elkepzelni sem tudom mennyire rohognek az ilyentol...

Nem kellett semmit indokolnom. Tettel egy megallapitast es en is. De ha indoklast varsz, akkor felelos dontes az, hogy nem rakjuk ki maganeletunk es szemelyes adataink az internetre. Csak ahova feltetlen szukseges. Ha kitoltenem nevet, stb az olyan mintha egy app kerne 1 tipusu hozzaferest (pl kamera), de en ratukmalnam bankkartyaadataim, lakcimem, nevem, osszes contactom stb akkoris ha nem keri.

Egy forumban mi valtozna ha emberhez tartozik profilkep es tulajdonnev? Max annyi, hogy sajat nevvel nem mindig lehet felvallalni mindenben a velemenyed. Mert lehet, hogy a jovoben elovesznek mert nem voltal eleg PC. Buziztal, Orbanoztal, Gyurcsanyoztal vagy nem  zokogsz mindig sirva minden holokauszt emleknapon.

Arról volt szó, hogy nincs senkinek félnivalója szerinted. Én meg azt mondtam, akinek ismert a neve, címe, van félnivalója, mert tele van az internet (is) sütnivaló bolondokkal. Javasolt "irodalom" számodra: ID Extra - Web of Lies

Egy Facebookon kipattant perpatvarnál érdekes ez a "ne legyen ismert a neve".

Ez nem tök kérdése. Nekem pl. muszáj kiírnom a nevem az internetre. "Törvényi" (rendelet stb. lényegtelen) kötelesség.

trey @ gépház

De mostani cuccal kapcsolatban viszont ugy tudom, hogy ezek csak random csicskagyasz geek gyerekek. Ettol nincs semmi felnivalod. Se neked se senkinek.

Ehhez nem kapcsolodik sehogyan az, hogy meg van adva a neve vkinek hupon vagy nincs. En csak reagaltam, hogy par fostaliga nyomorek fenyegetozese miatt feljelenteni geciego. Meg igazabol barmilyen comment miatt. Nem gyoznek birosagra jarni, ha feljelentenek mindenkit aki engem anyazott vagy fenyegetett (utobbi idoben egyre tobb van ilyen FB-n). Siman leszarom.

Még mindig félreértesz valamit. Én nem azért fogom feljelenteni, ha feljelentem, mert tartok tőle, hanem azért, mert lopja az időmet. Majd megbeszélem vele, hogy hogyan tudná ezt kompenzálni. Természetesen a feljelentés indoklása nem ez lesz. Ott az fog szerepelni, hogy fenyegetés.

Akik tartanak valakitől, az pedig az ő ügyük, én ezt simán megértem. Erre hoztam a fenti példákat.

Nem gyoznek birosagra jarni,

Ó, dehogy! Hidd el, hogy csak egyszer kell. Mikor példát statuálsz. Utána az összes ilyen görény kétszer meggondolja, hogy megtegye-e. Tulajdonképpen ez nem az idő elbaszása, hanem időspórolás. Egyszer kell végigcsinálni és soha többet.

trey @ gépház

En ilyet nem mondtam. Mondtam, hogy keses ciganyoknak nem szolnek be ugy, hogy tudjak hogy ki vagyok. :) De, hogy teged miert erdekel ennyire nevem, nemem meg a tobbi fogalmam sincs. Menj FB-re aztan mustald ismeroseid kepeit, ha ennyire erdekelnek masok. :D

Vagy lodd be serod vedd, fel orad, vasald ki hered es jelentsd fel rendorsegen csicska gyerkocoket, te igazi ferfi,te :D

A faszomat nem érdekli, hogy nő vagy, férfi, vagy travi. A neved sem. Példát mondtam, erre elkezdtél menőzni, ahogy szoktál. Nem áll ez messze tőled. Az a baj, hogy úgy járatod a szád, hogy elhiszed, a távolság megvéd. Pedig példát is mutattam neked, hogy bolondoktól az sem vég meg. Rendkívül ostoba a hozzáállásod, mert amint megszorulsz, elkezdesz személyeskedni.

Csináld csak,  Anonymous Coward.

trey @ gépház

A velemenyem es a thread amit inditottam, pont a szemelyekrol szolt. Fura lehet szemelyeskedes nelkul szemelyedrol vagy az enyemrol beszelni :D

Csináld csak,  Anonymous Coward.

Uristen anonymous vagyok a neten? Neee, ezzel megbantottal nagyon :D Te csak vallald fel belott serod, ekszereid es gyerekektol valo felelmet, te bator ferfias oroszlan. :D

 

- En meg mindig fenntartom, hogy gyilkossaggal, stb durvulassal fenyegeto geekektol nem kell felni. Tokmind1, hogy bolond vagy nem. Fenntartom azt is, hogy sztem egy homar csicskagyasz az olyan ferfi, aki comment vagy beszolas miatt feljelentget. Rendor helyeben en csak kirohognem az ilyet.

Ha mar feljelentgetni akarsz, sztem joval nagyobb szivatas felpaprikazni az ilyeneket es hagyni, hogy kezdje el megtenni amivel fenyeget. Aztan utana csiped fulon es viszed be. Akkor tenyleges buntetest is kap.

nem tudom ki az a ghost :( szerintem te is a haroldking gentoojedi csapathoz tartozol és azért vagy ilyen :D

milyen érvre van szükséged? látom, hogy te vagy rambo, téged nem hat meg ha halálos fenyegetéseket kapsz, csak simán fogadd el, hogy van akit igen. ennyi lenne a dolog, vagy nőként ez is kifog rajtad?

En csak siman ignorera tettem hkt es gentoojedit. Utobbi izzadtsagszagu interjuitol meg a szekunderszegyen is elfogott :)

 

Tehat Rambo azert vagyok, mert nem szarok be par nyomorek neten commentelo kisgyerektol. Ostoba pedig azert, mert allitolag keptelen vagyok elfogadni, hogy van, aki igen.

El tudom fogadni. De sztem ilyentol felni egyszeruen buzis. Kb mintha otthon jelente anyucinak, hogy az ovodaban csunyat mondtak ra.

Szépen el tudtad engedni a témát. Lassan kiderül, hogy nem csak nem nő vagy, hanem csak egy hangember :D Huszonkettedszer írod le ugyanazt, más szavakkal. Mindezt betudom annak a szövegértési deficitednek, ami miatt nem sikerült megérteni az egész problémát, pedig magyarul írtam.

trey @ gépház

Megertettem a problemad. En mondtam, hogy buzis egy dolog(ez a thread indito temaja). Te azt mondod nem. Megvaltoztatni nem fogod velemenyem, hiaba beszelsz melle. Ultimate erved annyi, hogy nincs kitoltve nev mezo az oldalon? Terelgetned a temat, de en minden egyes commentben pedig visszaterelem. huszonkettedszer es 23x is leirom, hogy buzis. Hiszen en emiatt inditottam a threadet. Az, hogy teged mas erdekel nem az en problemam...

Én már csak azért járok vissza ide, mert látom mennyire el tudod engedni a témát :D :D

Egyébként, csak, hogy jól megjegyezzem: mi buzis? :D

Beülve a villanyautódba egyébként szoktál azon gondolkodni, hogy mi buzis? :) Csak kérdezem ...

trey @ gépház

Szerkesztve: 2021. 02. 04., cs – 03:06

Van egy sztorim nevergoneról, remélem nem baj, hogy ide kitolom!
Te blogod, szóljon rólad: :P

2008-ban eléggé trében voltam anyagilag. Rám szakadt minden, nem volt melóm, és így toltuk hárman: Magdi, Annu és én. Magdi fizuját meg elvitte az albi, meg kajoltunk belőle, stb. Próbálom a lényeget tolni, és nem abszolút körülírni, hogy miért voltunk ebben a helyzetben. Na tehát most már átadtam, hogy akkoriban egy 15-ös CRT monitorom volt, na jó ezt presztízsként nem tudom hova emelni, de fájt tőle a szemem nagyon, szóval érzékelheted, hogy eléggé nagy volt a para. :)
Na nem viccelem el, és azt hiszem az egészet nem is tudom átadni relatív normális átvezetővel, így tolom mi volt, és mi lett:

Apróka picike gyermekem beteg lett, és akkoriban nagymamák meg egyéb családtagokon híján gyógyszer kiváltásban, és - még ma kellene - nevergone-t kérdeztem meg elsőnek, hogy ez és ez a helyzet, és segítene e. Egyébként ez addig egy IRC-es barátság volt, stb.
Jött, kiváltotta a gyógyszert a kölyöknek, aztán dumcsiztunk a gimpről, debianról, stb. :) szerk.: Pythonról. Mondtam neki, hogy nehéz ez az egész és nem megy. Nevergone mondta, hogy - nyugi, menni fog- Ma Armin Ronacher szinteket ütögetek :P

Később megkerestem nevergone-t, hogy most okés minden, és találkozzunk mert visszaadnám a pénzt. Találkoztunk is még aznap, de köszönés után azzal kezdte, hogy - Gyuri, oda add ahol nagy a szükség! - Én ezt oda is adtam egy anyukának akiről tudtam, hogy jól jön neki 3 kölyök mellett.

Na tehát amikor nevergone feladná, én tuti ott leszek és viszem tovább! :)

Na, borozgattam és legalább irkáltam kicsit. :)

Szerk.:
Tudom, hogy mindannyiunk itt van hupon, de legalábbis 8-ból 5 aktív, és üzenet: Hiányoztok nagyon! :)

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

PestiSráctól az egy kedves, és helyénvaló komment volt! Kár volt beleállnod, nulla értelme van.

Az én olvasatomban PestiSrác ezzel fejezte ki, hogy respect nevergonenak. De mindegy mi történt akkoriban, ez idáig magamban is tartottam, és természetesen tanultam is nevergonetól emberséget.

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

Lehetne olyat kérni, a tisztán látás végett. Hogy mi pattintotta ki ezt a kitiltásos, feljelentéses sztorit? Rész pillanatok meg vannak, mivel csak a címlap bejegyzéseit követem, aztán itt a blog szekcióban csak zavarosabb lett a kép. Annyit tisztán látok, hogy Trey-nek neki mentek gusztustalanúl, de a fenyegetőzés része az nincs meg.