Pár perc mosoly (egy szűk rétegnek)

Hozzászólások

Barcsak en is ilyen jo lennek karaokeban. Bar lehet , sose emlekszem ra....

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Szerkesztve: 2020. 05. 17., v - 14:48

Ez mitől jobb mint az eredeti? (szűk réteg: 12 milliós)

Nem tudom. Nem állítottam, hogy jobb, csak azt, hogy egy kevés ember mosolyogni fog, amikor – először – megnézi a videót, mert ez a kevés ember talál van benne valamit, amitől mosolyognia kell, amikor – először – megnézi a videót. Ha a nézők véleménye érdekel, olvasd el a hozzászólásokat.

:)

Általánosságban nem szeretem a RAP-et (néhány kivételtől eltekintve), de jól csinálja és kifejezetten jó a hangja is.
Egyébiránt más videóját megnézve megmutatja, hogy énekelni is tud.

Jo a csaj tenyleg, bar eleg clickbait, mert ez pont nem a szuk reteg, hanem  pont a mainstream media. (no offence, szubjektiv velemeny, ne trollokodj)

FYI: ez szerintem nem break, hanem rap. Vagy valami olyasmi.

When you tear out a man's tongue, you are not proving him a liar, you're only telling the world that you fear what he might say. -George R.R. Martin

Szerkesztve: 2020. 05. 18., h - 09:55

Nagyon kedves kis "penészvirág", de szerintem Ő csak tátog, az ének több más torokból származik. - Kétségtelen, profi dj. "gyártmány"....!

https://www.youtube.com/watch?v=MhQKe-aERsU (tetten érhető a 1.10-1.20 között.) - Túl nagy lenne a hangterjedelem, nem nézem ki a kiscsajból, mikor tudjuk "arrafelé" leginkább valamivel a magas C felett "nyivákolni" szoktak...

Ez nem karaoke. Remélem, azzal tisztában vagy, hogy ma már bárki jó minőségben vehet fel hangot, és lejátszhatja, és azt is felveheti, miközben egy másik hangot rögzít, vagy megteheti azt is, hogy külön-külön rögzíti a hangokat, és utólag szerkeszti össze, és természetesen úgy módosít rajta, ahogy kedve tartja. Ugyanez igaz a képanyagra. Szerintem neked elképzelésed sincs, hogy hogyan készülhetett az, amit láttál/hallottál.

A korábbi kérdés továbbra is adott: ha valaki csal, miért nem csodálatos hangot és énektehetséget csal magának?

:)

A hosztesz-csajszi a kép, a hangra meg mondhatunk bármit, csak biztosan azt nem, hogy az egy, az Ő torkából származik. - De mivel a "történés" karaoke-t szimulál, hát mit is mondhatnék rá mást? - Mit jelent neked a csodálatos? Mert ha élő, létező "énekes-csalogány" torkát, akkor az kártérítési pergyanús eset lenne. - Itt inkább vlog-szerű reklámkampányt sejtek, turbózzák fel a lány nézettségét. (Lehet csak a szerelmes hozzáértő pasija fogadásból, vagy nászajándék gyanánt. - Majd meglátjuk mire futja ebből a végén.)