bolond blogja

Kezdetleges széljegyzet funkció érkezett a SumatraPDF-be

https://www.sumatrapdfreader.org/docs/Editing-annotations

https://www.sumatrapdfreader.org/docs/Version-history#feb8cf60-3258-4d49-9fe4-a0ddd1f1c3a7

Ezzel a képességgel a projekt elérte azt a szintet, ahol már kötelező lenne egy billentyűkombináció-szerkesztő (az összes funkcióhoz). Mivel eszköztár is van, annak is szerkeszthetőnek kéne lenni (szintén minden funkciót elérhetővé téve). De a menüstruktúrát is illő volna átgondolni, meg azt, hogy a "vagy fülek vagy menüsor" kicsit ciki.

Az elnyomott hősöket tápláló fekete lyuk, avagy szar duma

Vicces, hogy mely felhasználók fogyasztják leghűségesebben trey politikai szarját. Kiéhezve állnak sorban, hogy pottyanjon számukra egy új adag. Néha az a benyomásom, talán meg is szervezték, hogy lehetőség szerint mindig akadjon köztük valaki, aki még aláhullás közben elkapja a frissen ürült forró terméket.

Meglepődve látom, hogy időnként hosszú csendjéből előbújik egy-egy rejtett tartalék nick, hogy megmutassa, itt van, és állja a sarat. A "fényre" lép, hogy ő is hallassa a hangját, és legyen még valaki, aki helyreigazítja a spektrumot, amit trey ~egyedül torzít el.

Gyalázat, hogy trey ~egymaga gond nélkül kihozza ezekből az emberekből az alja viselkedést. Többen közülük folyamatosan hirdetik felsőbbrendűségüket és ~eredendő győzelmüket, miközben a "győzelem" az lehetne, ha figyelmen kívül hagynák trey politikai pottyantásait.

Antiszociálisként nem mindig tudom jól megítélni, az emberek mit tartanak játéknak, és mit komolynak, de az a benyomásom, amit egyesek (beleértve treyt) mostanában csinálnak, nem játék, vagy ha az, ordítóan beteg és silány.

Nem remélem, hogy a HUPperek a rugdaló, mocskos lábaik helyett az adakozó, tiszta kezeiket nyújtják egymás felé, de szeretném remélni. Ostobaság persze, de úgysem veszi észre senki. :)