Ha vannak klímaszkeptikusok, akkor lesznek korona vírus szkeptikusok is?

Fórumok

Aktualitás:

https://index.hu/techtud/2020/01/30/a_who_eletbe_leptette_a_vilagmeretu…

 

Az aktuális ellenség megvan, a WHO kellően ismeretlen, hogy a háttérhatalom irányítsa vagy a táltosok, esetleg a gyógyszermaffia. Gondolom, ha lehet brüsszelezni, akkor lehet WHO-zni is, nem? :-)

(ha a klímaszkeptikusok nem brüsszeleznek, akkor bocs)

Hozzászólások

Helyes volt a sejtésed, mert a "fekete öves" klímaszekptikusok nem brüsszeleznek, hanem Al Gore-oznak.

A témánál maradva, ehhez kapcsolódó cikk: A koronavírusnál csak az összeesküvés-elméletek terjednek gyorsabban:

"Nem meglepő módon az is hamar felütötte a fejét, hogy a vírust a gyógyszerlobbi engedte szabadjára, természetesen azért, hogy rommá keresse magát a gyógyszereladásokon. Az elméletet többek közt egy QAnonnal foglalkozó youtuber, Jordan Sather is felkapta, aki a többi hívőhöz hasonlóan egy, a koronavírusról szóló, 2015-ben benyújtott, majd 2018-ban bejegyzett szabadalomra alapozza az állításait.
...
Az ominózus szabadalmat a koronavírus két másik törzse elleni küzdelem miatt jegyeztette be az angliai Pirbright Institute. Az egyik szárnyasokat érint, a másik meg disznókat, így könnyen belátható, hogy az egésznek semmi köze a jelenlegi járványhoz."

Az oroszok a CIA-ra kennék Csernobilt (is)
https://index.hu/kultur/media/2019/06/06/cia_csernobil_putyin_tv_hbo_sorozat/

Tehát nem lenne idegen ilyen államoktól másra kenni a saját hülyeségüket. Érted, ott van egy virológiai kutatólabor, ahol titkos hadi munkák (is) zajlanak, valamint ott egy halpiac ahol megzabálnak minden gusztustalan élő/élettelent már ki tudja mióta. Erre hoz a CIA egy fertőzőtt denevért, odaadja egy árusnak és a lelkére köti, hogy át ne süssék vagy főzzék (mert akkor a vírus elpusztul) és csak úgy harapják le a levesből kilógó fejét, mint Ozzy Osbourne. -> https://en.wikipedia.org/wiki/Occam%27s_razor

Lehet WHO-zni, ugyanis:

- Meglepően későn reagált a járványra.

- Nem javasolja az utazási korlátozások bevezetését, mert azok szerinte gátolják a segítséget (miközben a korlátozások sehol sem vonatkoznak a járványügyi szakemberekre és ellátmányokra).

- Elég szerinte a kézmosás az embereknek, miközben a saját szakemberi olyan ruhában közlekednek csak, amivel a Holdra is léphetnének akár :) Érdemes megnézni a Kínában készült felvételeket!

Szóval a WHO meglepően sok gazdasági érdeket néz és eléggé elbagatellizálja a járványt. Miközben Kína akárhogy is próbálja szépíteni a számait, már az EU-tól is segítséget kér miközben elvileg csak ~14'000 beteget ápolnak egy másfél milliárd fős országban. Erre a csehektől kunyerbálnak már maszkokat..

(Látom a NOmentum központban nem elégedettek a nagyi távirányítójának átprogramozássával.)

> Sol omnibus lucet.

3. világháború. Most éppen Olaszország esik el, és már mi sem vagyunk messze.

Ha dicső kormányunkat érdekelné az állampolgár, akkor ingyen kapna minden magyar védőmaszkot a gyöngyöspatai nemzeti konzultációs levelek helyett.

Most még lehet viccelődni ezen, de olvassuk majd vissza pár hónap múlva.

Azt azért látni kell, hogy a vírus ellen az emberiség tehetetlen, és még a terjedést sem tudja senki sem megállítani.

Amit a média sugall, az csak alaptalan nyugalomkeltés.

Valószínű ugyanazok az okok miatt, ami amiért az influenza miatt nem zárnak többtízmillió embert karanténba:

 - Ez még új dolog, nem igazán ismerjük pontosan, hogy hogyan/mennyire terjed vagy hogy mik a pontos halálozási adatok.

 - Influenza ellen van védőoltás, így aki veszélyeztetett (idősek, orvosok) az be tudja magát oltatni. Covid19 ellen nincs.

 

Amúgy a jelenlegi adatok alapján jelentősen halálosabb (2.3% vs 0.03%) és valószínű jobban is terjed, mint az influenza:

 - Almost All Patients in South Korean Psychiatric Ward Have Virus

 - R0: Wuhan Coronavirus 2019-nCoV: 1.4-4.08, Seasonal Influenza: 2-3

 - This virus is clearly much more capable of spreading between humans than any other novel coronavirus we’ve ever seen. This is more akin to the spread of flu

Just in, breaking news meg minden: Ausztria felfüggesztette az Olaszország és Ausztria közötti vonatközlekedést

Trump nem egeszen ezt mondta. A magyar mediumokba kb ugy kerulnek be a Trumpos hirek, hogy a Guardian kiforgat egy interjut, egy CNN-es ujsagiro ir rola egy velemenycikket, egy CNBC-s atveszi a velemenycikket tenykent, az index meg a 444 meg leforitja azt, amit a CNBC-s allitott.

Ha Trumpos hirrel talalkoztok, olvassatok hozza CNN es Guardian melle Breitbartot es FoxNews-t is. Mind a 4 cikk hazugsag lesz, de maris okosabbak lesztek, hogy az eremnek nem csak az egyik oldalat lattatok.

Amugy USA-ban tenyleg partpolitikai kerdesse valt sajnos a koronavirus komolyanvetele. Es ebben tenyleg Trump rakta le az elso lapot, mert feltette a tozsdeeredmenyeket amik javulasara bo 3 eve hivatkozik. De az elso lap, amit lerakott nem volt kozel sem annyira brutalis, mint amit az index itt lehozott. Raadasul jo esellyel az utolso lapot is o rakhatja majd le: "ezert kell a gyartast visszaszervezni Kinabol USA-ba".

Lehet jobb lett volna ha a jövedelme, ja az most hogy beszakadtak a részvények, meg gondolom se a hotelek se a  Golf Clubok nem hoznak majd sok pénzt. Lehet hogy mégse.  Legfeljebb csődbe megy nála az már úgy is megszokott. Ja ö az elnök majd megmenti magát. Mert ami jó neki az jó Amerikának is.  Szóval lehet, hogy az a pénz aprópénz lesz ahhoz képest amit a cégei majd elnyelnek. 

Egy interjúban Donald Trumpot megkérdezték, mennyire elégedett az új motorra épülő HUP-pal, mire azt válaszolta:

"Actually I think there is no time to speak about HUP... HUP? Oh, I'm sorry, I think there ain't no HUP."

READY.
󠀠󠀠‎‏‏‎▓

Ruszin Rumulusz: A Magyar Honvédség állományában nincs fertőzött katona.

Nyilván parancsban tiltották meg a katonáknak a fertőződést, így mindenféle vizsgálat és teszt nélkül lehet ilyen határozottan nyilatkozni.

Nem csak Soros, sok masik milliardos is azert all be nepszeru jotekonysagi akciok moge anyagilag, hogy legyen az "atlagemberek" kozul valaki, aki megvedi, mert "ezt is finanszirozta, biztosan jo ember". Ez nem exkluziv Sorosra. A kulonbseg annyi, hogy Soros neha mar fejtett ki eleg szelsoseges politikai nezeteket. Nehol sajat konyveiben megjelentetve.

Szerintem nagyon keves, statisztikailag kimutathatatlan mennyisegu a chemtrail hivo.

Valahogy igy alakul a szamossag:

"sorosozo": 10-30% (ennek tobb mint fele azelott is sorosozott, hogy az allami media egyszer is kiejtette volna a nevet)

"kemtrailezo": 0.1-0.5% 

lapos Fold hivo: Hu: 0.01%, USA > 1%

"gyikemberek": ~0.001%

Attol meg, hogy abban a keves chemtrailezo, meg laposfoldhivo meg gyikemberezo kozt van sorosozo is, nem kene ezeket a dolgokat osszekapcsolni. A "sorosozok" minimum 95%-a nem hisz semmilyen elborult konteokban, mindossze az altala penzelt szervezetek es altala kiadott konyvek tartalmaban talal szamara aggaszto nezeteket.

Ez peldaul elhangzott pont Soros szajabol: https://hup.hu/node/167958

Ezt nem feltetlen hivnam elozmenynek.

Meg itt azert van egy kis kulonbseg:

Altalad linkelt cikk: New York Times azt allitja, hogy "Zuckerberg megkert egy PR ceget, hogy gyartson fake news-t, es az a PR ceg Sorosozott" - ez erosen kozvetett tevekenyseg, ha egyaltalan igaz a hir (a "New York Times szerint" vs "igaz")

Ekozben a Financial Times-os cikk: maga Soros kerte fel Zuckerberget ES Sheryl Sandberget, hogy tavozzanak a Facebook CEO es COO posztjairol, egyeb esetben Trump nyerhet. Az a level Soros levele, senki nem tagadta egy masodpercig se, hogy nem o irta. Minden jel arra utal, hogy kozvetlenul erre szolitotta fel a ket szemelyt.

Utobbi nagyobb esellyel igaz, elobbi boven lehet fake news, de ha nem is az, nem biztos, hogy Zuckerberg akart ott Sorosozni egyaltalan, es az nem a PR ceg dontese volt.

https://index.hu/belfold/2020/05/20/kasler_interju_demokrata_korhazkiur…

"soha nem hangzott el olyan utasítás, hogy ágyakat ki kell üríteni a kórházakban"

Már régen megmondtam, hogy nem kiürítették a kórházi helyek 60%-át, hanem feltöltötték 40%-ra... Vagy, a másik lehetőség, hogy a kórházakra bízták, hogy fekete mágiával vagy betegek hazaküldésével oldják-e meg a 40%-ra  csökkentést... Hogy számos kórház az utóbbit választotta, az semmiképp sem a kormányzat felelőssége.
 

Szerkesztve: 2020. 06. 09., k – 18:45

Lehet, hogy túl nagy volt a mellény?

https://index.hu/techtud/2020/06/09/who_a_tunetmentesek_nagyon_ritkan_t…

https://kuruc.info/r/64/213510/

https://www.cnbc.com/2020/06/08/asymptomatic-coronavirus-patients-arent…

WHO: hoppácska, mégsem fertőznek a tünetmentes koronások.
Végül is csak bedöntöttük a világgazdaságot az ellentétét állító hisztériára alapozva.
Forrás: https://kuruc.info/

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

A járványról semmi, viszont az ilyen cinikus megjegyzéskéről, hogy a "WHO kellően ismeretlen, hogy a háttérhatalom irányítsa" van.

A WHO-ra mint tudományos szervezetre hivatkozni elég visszatetsző, mert a WHO egy politikai szervezet, vagy nevezzük inkább politika irányította szervezetnek. Szóval a WHO megnyilvánulásai alapján cikizni mások véleményt, hogy nem tudományos, hát elég szánalmas.

A hab tortán ez a hír:

https://index.hu/techtud/2020/06/09/who_tunetmentes_fertozes_koronaviru…

A WHO szavahihetősége közelít a nullához, olyan mint kb az IPCC.

Konteós változat:

Trump beakasztott a WHO-nak, most próbálták nyalni a seggét, de Kína odaszólt a komcsi gerilla csicskájának.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

"WHO: hoppácska, mégsem fertőznek a tünetmentes koronások.
Végül is csak bedöntöttük a világgazdaságot az ellentétét állító hisztériára alapozva.
"

Még amikor csak vuhanban volt járvány, már akkor is ezt mondták, hogy akin tünetek nélkül átmegy a fertőzés azok ritkán fertőznek meg másokat. Teljesen más viszont azok esete, akik a betegség megjelenése előtt a lappangási idő végén már fertőznek.

Akit lappangási idő után megbetegít a korona vírus az erősen fertőző, akit viszont nem betegít meg a lappangási idő után sem az meg nem.

A gyerekek altalaban az utobbi kategoria.

Viszont a 2003-as SARS jarvany peldajabol tanulva az volt a Tavol-Keletnek az elso, hogy bezartak az iskolakat. A tobbiek meg ezt "lemasoltak". Ahogy a kovetkezo ismeretlen vilagjarvanynal is elso dolog lesz tiltani az idosotthonokban a latogatast es csak biohazard feliratu ruhaban lehet majd a gyanu felmerulese eseten is idoseket apolni, mert leginkabb minden fejlett orszag ott reagalt keson.

Egybekent igen, mar a BBC is par oran belul helyesbitette a tegnapi cikket.

Tegnap delelotti cikkuket mar nem talalom, de azt irtak, amit sokmindenki mas: hogy a WHO szerint ritka eset a tunetmentes terjesztes

Tegnap este: https://www.bbc.co.uk/news/health-52977940 - itt megerositik amit irsz.