BlazeArts (forpsi) AKCIOS 300 forintos beugrato szolgaltatas

Meg a nyar vegen kollegakkal beleugrottunk egy akcioba, aminek emlekeink szerint az volt a lenyege, hogy ha akkor megrendeled az alap VPS-t 300 forintert (+áfa), akkor lesz egy 300 forintos VPS-ed.

Emlekeink szerint az akcioban _nem) jeleztek, hogy ez csak az elso 3 honapra vonatkozik, marmint a 300 forint.

A kollega, akinek mar korabbrol volt egy 300 forintos aruba cloud vps-e, arra az egyre allitasa szerint most is 300 forintot fizet havonta, viszont a tovabbi, velunk egyutt rendelt VPS-eket o is lementa, mert azok is csak az elso 3 honapig voltak "olcsók".

Mi a velemenyetek errol?

Hozzászólások

Szerkesztve: 2020. 01. 10., p - 13:48

Nekem vagy 2-3 eve van ilyen 300 forintos vps. Az akkor elofizetoknek a jelek szerint maradt ez az ar, mostanaban mar tenyleg csak az elso x honapra vonatkozik (es ezt jelzik is, legalabbis en lattam a weboldalon).

Edit: nekem ugyan az aruba cloud-tol van, de a blazearts/forpsi adja a szamlat, sztem ugyanarrol beszelunk.

Nekem is évek óta van 300+áfás VPS-em náluk, és jelenleg is annyit fizetek. Pont az előző akciónál akartam venni még egy ilyet, de a mostani akciónál úgy volt meghirdetve hogy csak az első három hónapra annyi, szóval végül nem rendeltem még egyet.

Szerintem ez így korrekt, nem akartak megint abba a hibába esni hogy bevásároljanak belőle az emberek és kb ne legyen rajta hasznuk, mert szerintem ez történhetett a régebbi akciók esetén.

Szerkesztve: 2020. 01. 10., p - 14:18

Ahogy a többiek is írják, volt régebben ez a 300 Ft + áfa díjas VPS, valamikor 2018. közepén szűnt meg (mivel én is akkor regisztráltam egyet :)). Akinek a megszüntetéskor volt erre a csomagra élő előfizetése, folytathatta áremelés nélkül. Azt a csomagot pedig megemelték 900 Ft + áfa díjra.

A legutóbb akcióban pedig fel volt tüntetve, hogy csak az első három hónapban 300 Ft + áfa, utána pedig 900Ft + áfa. Akkor én is azt hittem, visszarakják a 300-as csomagot, de itt jött a csavar, ha elolvasta az ember :).

Ok; minket vakitott el a kapzsisag, ezrt nem vettuk eszre.

Nekem is van még 300 forintos VPS-em ami tényleg 300 forintos. Mostanában volt megint ilyen akció, de oda ki volt írva, hogy csak az első 3 hónapra szól, utána 900 lesz a havidíj ezért nem rendeltem másikat.

Az elmélet az, amikor mindent ismerünk, de semmi nem működik. A gyakorlat az, amikor minden működik, de senki nem tudja, miért.

Szintén 300+fa-s VPS-t vettem anno tőlük (ArubaCloud-ra ment az is) BZ-től jön a számla, stb. Még azóta is 300+fa :)

Bár na, legyünk őszinték, azért a 900+fa -s ár sem rossz egy VPS-ért, persze kérdés mire akarod használni. Amire nekem kellett anno a 300-as verzió bőven elég még most is.

De leírták már többen is itt előttem. Nincs itt semmi átverés, csak figyelmetlenség volt :)

Mostanában kaptam több olyan akciót is a hírlevélbe, hogy .** végződésű domain reg, akció!!! de abban is benne volt hogy az első 1 év ennyi, utána fizessél rendesen.

Amúgy magával az egész szolgáltatással / supporttal én teljesen meg vagyok elégedve. VPS / domain téren is.