[Megoldva] CSV letöltés eltér Ubuntun/Windowson

Egy hibával küzdök: a https://dsgoproxyapp.azurewebsites.net/emergencies/all?region=1 weboldal jobb felső "Export Table" gombja más-más hatású a különféle környezetekben. Microsoft Windows-t használó kollégáim számára lejön az összes (588) sor, nekem (Ubuntu Linuxon) azonban, 3 fajta böngészőben is csak az első 3 sor. Az első # jelnél megszakad a fájl, mintha az onnan következő részeket kommentnek tekintené. A szövegbe betettem egy "Valami #" részt, ezért az utolsó letöltött szó a "Valami ".

Hálás lennék, ha kipróbálnátok, hogy van-e más is, akinél ez a hiba jelentkezik.

Mondjuk nagyon meglepő, hogy többféle böngészőben is így jön ez elő nálam – létezik az, hogy ez valami oprendszer-függő gond? A három böngésző, amiben próbáltam: Google Chrome, Firefox, Brave.

Hozzászólások

A Vivaldi is csak 3 sort szed le.

Win10 + Chrome majd megnyitva Excelben valóban 3 sor látszik, de Developer tools alatt nézem a response-t, ahol 677 sornyi adat van. A csv mérete amit leszedek 10 638 byte.
Ennyit tudtam tenni. :)

Safari 12.0.3 / Mac OS X 10.13.6 eseteben egy 677 sorbol allo, 227 843 byte hosszu allomany jon le, ha belenezek akkor a Valami # utan van egy 0x13 0x10 majd az igy keletkezett kovetkezo sorban kezdodik az uj rekord: "Green,,,,".

---
Apple iMac 27"
áéíóöőúüű

Lehet, hogy valahogy fájl végeként értelmeznek bizonyos szekvenciát?

Ubuntu 16.04: 10,642 bytes jön le Firefoxszal

Meg akartam nézni wget-tel is. Copy download link, majd bepasztáztam a linket egy text editorba véletlenül kétszer: 513k. Annyira megfeküdt tőle a gedit, hogy nem tudtam szerkeszteni, csak elmenteni egyben. Mintha abba lenne kódolva a kontent. Mi ez??? Valami nagyon nem kerek.

Köszi mindenkinek.
Egyelőre #->¤ csere révén működik a teljes letöltés.
Aztán, ha megtalálom a hibát, majd megszüntetem az adatmódosítást.