VoIP itthonra, bejövő hívásokra is

Fórumok

Helo!

A mobilszolgáltatás hiánya miatt szeretnék VoIP-ra váltani itthon.

Amik adottak:

150 (nemsokára 300) Mbps/6 Mbps internetkapcsolat
gigabites eth és ac wifi ConnectBox modem a szolgáltatótól (UPC Romania)
Tenda F3 router 10/100 eth, n wifi router, (nemsokára változik valami gigabites eth routerre, ami a 300-as netet át tudja venni a modemtől)
androidos telefon
iphone
browsercalls account 9,77 eur credit-tel
MobileVOIP app, ami kezeli a Browsercalls accountot, a kimenő hívások működnek az iphone-ról, a MobileVOIP android app nem működik, nem lehet a mikrofont aktiválni, tehát ha androidról hívok az appon keresztül, a kapcsolat létrejön, de a másik fél nem hall. Ismert hiba az app véleményezései szerint, még keresem az alternatívát.

Szeretném, ha hívható lennék interneten keresztül, mikor nincs térerőm, akkor is. Valamennyit hajlandó vagyok áldozni, ha dedikált hardver kell hozzá, valamilyen modem, vagy ilyesmi, beszélni a mobilokon keresztül lenne a legkényelmesebb. Itthonról dolgozom, legtöbbet itthon vagyok, ezért fontos lenne, hogy elérhető legyek, ha hívja valaki a mobilszámom (pillanatnyilag Vodafone Romania). Nem tudtam eléggé kiigazodni ebben a VoIP témakörben és minden használható megoldásra nyitott vagyok.

Köszönöm!

Hozzászólások

Pl. Zoiper tok jol muxik ephone-al es MCN Telekommal is.

Lehet, hogy buta kérdés, mindenesetre nem a te kérdésedre válasz, de simán Wifi calling nem működik?

Nekem a Wifi calling be van kapcsolva, és ha ott ülök az irodában ahol nincs térerőm, ha valaki hív, akkor wifi-n át jön a hívás.

Mondjuk jobban belegondolva lehet, hogy ezt a szolgáltatónak is támogatnia kell, és nem tudom, hogy a te szolgáltatód továbbítja-e neked a bejövő hívásodat interneten át, ha nincs mobil kapcsolatod.