Medicover

Úgy néz ki, a Medicover úgy próbál megfelelni a GDPR-nak, hogy a leleteket addig sem tárolja, amíg átveszed, nemhogy utána.

05/25 melkasröntgen, hétfőre istenbizony lesz eredmény
05/28 hétfő van, eredmény viszont nincs, de szerdára istenbizony lesz eredmény
05/30 szerda van, eredmény megint nincs, mindegy, következő hétfőn úgyis szemészet, majd akkor elkérem
06/04 következő hétfő, kölcsön géppel csinálták a röntgent, és hát elfelejtették letölteni a képeket mielőtt visszaadták volna (wut?), csináljunk mégegyet, szerdára istenbizony lesz eredmény
06/06 szerda, eredmény nincs
06/07 csütörtök, callcenternél reklamálás, visszahívunk ha van valami
06/07 este, ja amúgy most a rendes gép van viszont nem működött, úgyhogy nincs eredmény, holnap 7:30-kor újabb próba
06/08 megvolt a harmadik vizsgálat, sugárbetegség ftw, hétfőre istenbizony lesz eredmény, de most rutinosan elkértem a felvételt CD-n

tervek a jövőre:
06/11 megkapom a leletet (vagy lelet hiányában egy másolatot a panaszról felvett jegyzőkönyvről)

updated 06/08

Hozzászólások

Nekem most a rosebike nyomja ugyanezt. Szallitas 4 nap. Nyolc napja rendeltem keszletrol es meg fel sem adtak.

Ket hete voltam csutortokon, szinten mellkas rontgen.
Akkor azt mondtak 5 nap, mult het penteken amikor felhivtam oket mar 5-8 munkanap. Most a 11. munkanapon mar kezdek ketelkedni, plane az altalad lertak utan...

<3 openSUSE, Ubuntu, KDE <3

Egy ilyen malőr után még bízol bennük hogy mást képesek normálisan megoldani?

Nem tudom mi az a Medicover, de amikor 2 hónapja nekem kellett egy ilyen, felhívtam az állami SZTK-t a beutalóval, kértem egy időpontot. Mondták, menjek be akármikor, nem kell időpont. Bementem egy pénteken úgy random, 15-20 perc múlva kezemben volt az eredmény. Nem a kép, hanem a kép alapján a radiológus által megírt _eredmény_.

--
trey @ gépház

Ugyanilyen a ful-orr-gegesz, nem kell haziorvosi beutalo, nem kell idopontfoglalas, csak bemesz a rendelesre es kesz. Az eredmeny tokeletesen megegyezik a 17eFt-os maganrendelos vizsgalattal, azzal a ket elteressel, hogy ott nem kiabal veled a doktorneni, mikor elsorolod a bajaidat ("Maga ne diagnosztizaljon, az az en dolgom!"), illetve meg egy kis fulzsirt is kipiszkaltak a fulembol, igy megallapithattam, hogy a fulzsir banyaszata dragabb meg az aranynal is.

"Maga ne diagnosztizaljon, az az en dolgom!"

Az Alkotás-ban nekem is szószerint ezt mondta nemrég a fül-orr-gégés orvos(nö). Amúgy sem mondott semmi hasznosat, kb 2 perc volt a vizsgálat, pedig torok panasszal mentem oda. De dokumentálni azt nagyon tudnak, szerintem 1-2 orvos kivételtől eltekintve azért fizetsz h. leírták az aktuális panaszodat papírra, nem sok orvoson láttam h. tényleg gyógyítani akar.
Mélypont az egy hónappal előre lefoglalt bőrgyógyász vizsgálat volt: annyiból állt h. a doktor megnézett 2 anyajegyet közelről, amire az elején külön felhívtam a figyelmét. A többit (tele vagyok velük).. kapaszkodjatok.. fél-1 méterről TÁVÉRZÉKELÉSES módszerrel nézte át elöl-hátul. 1,5 perc alatt vége volt a vizsgálatnak, a többi 10 perc az az adatrögzítős beszélgetős rész volt. Ilyet nem basztam még bőrgyógyászati vizsgálaton, SZTK-n alaposan megnézték nagyító alatt mindet korábban.

Mondjuk a mellkas röntgent meg tudtuk nézni orvossal azonnal, és a leletezés is meg volt 3 napon belül.
Nagy gond lehet a Medicoverben, 6 éve járok én is oda, de folyamatosan érzem a színvonal csökkenést majdnem minden területen.
--

Velem nem kiabáltak. Mikor beálltam az ultramodern gép elé és mondták, hogy kész vagyunk (nem járok minden nap ilyen helyre, még a régi orosz technikával volt utoljára dolgom), megjegyeztem, hogy milyen gyors volt.

Erre még vicceltünk is, hogy ezért majdnem kár is volt bejönni és mosolyogva váltunk el.

--
trey @ gépház

Ize. Elvesztettek ? 30 evig szigoruan meg kell orizni a kepeket, ha kikered, akkor neked kell.
Egy ilyenert is bezarhatjak a bulit, ellenben neked kell jelezni az illetekes hatosag fele. Ha akarsz vizsgalatot.

http://karikasostor.hu - Az autentikus zajforrás.