Magázhatlak

 ( ironcat | 2018. május 25., péntek - 15:14 )

GDPR -> Email a Vaterától, ahova kb. 8 éve be sem léptem. De azért megnézem mi van ott megadva, biztos ami biztos.

Biztonsági regisztráció fül:

„Ön jelenleg teljes jogú felhasználó, azaz szabadon licitálhatsz, vásárolhatsz és adhatsz el a Vatera piacterén.”

Gratulálok a szerzőnek! Ezt vajon hogyan sikerült összehozni?

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

" Ezt vajon hogyan sikerült összehozni?"

Gyorsan.

--
trey @ gépház

Még az sem kizárt, hogy évek óta így van, mert már nagyon régen nem vásároltam semmit. Talán akkor léptem be utoljára, amikor a Tesz-Vesz és a Vatera egyesült, mert akkor is küldtek egy emailt.

Vaterán körülbelül ~6-7 éve folytattam bármilyen tranzakciót... néha ránézek, hogy amit éppen keresek egyáltalán van-e, de nem szokott lenni, vagy ha van, akkor sokkal drágább mint aliról. És ugyanaz a cucc persze. Sokszor még oda is írják, hogy a külföldi beszerzés 3-4 hét. :) Szerintem döglött.

--
debian,libreelec,openmediavault,ubuntu,windows,arch,lineageOS
zbook/elitebook/rpi3/nexus5_hammerhead

Nem döglött, csak te olyasmit akarsz rajta venni, amit online kismillió helyen és módon meg lehet kapni.

:)

Szerintem valahol ott 'szódott el, amikor beengedték a boltokat. Gyakorlatilag egy online webshop aggregátor lett belőle, ráadásul combosabb árakkal, mint amit az ember árgépen vagy árukeresőn talál (ha már mindenáron kiskertől akar vásárolni), plusz ehhez jöttek még az okoskodó hiénák, akik próbálják rá mirrorozni az Aliexpresst. Addig szerettem, amíg a normál magánemberek aukciós megoldása volt, egyfajta magyar ebay, csak Pista bácsi is itt adta el a Pannóniát, mert az ebayhez nem értett. Sajnos mostanra egy szeméttenger lett.

+1

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

+1

pedig latszolag dogrovason van, tobb okbol is.

btw mar ott tartunk, hogy engem es az asszonyt is kivalasztottak elozetesen, hogy menjunk szemelyesen otletelni. milyen veletlenek vannak.

az egyik ok amugy lentebb: hivjunk boltokat fillerek remenyeben, fujjunk a lufiba meg heliumot aztan amikor a megnott terfogatbol tul sokan nem kernek, hanem mashonnan szivnak akkor otleteljunk. persze csak miutan mar a hartya sem olyan feszes az eszetlenul kitagitott forman. 5-6 hete gondoltam ki, hogy kilepek nemzetkozi piacterre a szarjaimmal, ezt a lottyedt “hazait” meg hagyom a rakba.

^szemelyes velemenyem. es most megnyomom a preview gombot hadd toltson megegyszer mindenfele szart a send elott. az biztos jo.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS