Tök érdekes feature

Lehet, csak nekem új dolog, de az tuti, hogy igen látványos...
https://www.youtube.com/watch?v=SVwV4uqETbI
Mondjuk el tudom képzelni, hogy néhány év múlva a levegőben hadonászó zombik emberek sétálnak az utcán. Néhány autóban már most is van ilyen. Mondjuk szerintem nem kevésbé balesetveszélyes (sőt!) hadonászni, mint gombokat tekergetni/nyomogatni. Tudja a fene.
Az viszont valószínű, hogy ez a jövő...

Hozzászólások

Úgy rémlik, hogy évekkel ezelőtt írta valaki itt, hogy a kickstarter kampány keretében vett valami hasonlót tudó eszközt. Csak kicsit nagyobb volt, illetve kevesebbet tudott. Arra már nem emlékszem, hogy mire jutott vele.

Nekem nem tűnik jónak, az érintő kijelző pont a feedback miatt, hogy meg is érintettem, esetleg rezeg is sokkal gyorsabban kezelhető, van visszajelzés, hogy csináltam amit csinálok. A másik, hogy az egér azért volt sokaknak fura, mert nézek ide, mozgatom ott, nem egy helyen van a kettő, erre most megint itt mozog a kezem, ott változik a kijelző.

Ha tudnánk hány ilyen project hal el, pl. pár éve volt érintő kijelzős google fejlesztés, amikor az érintő kijelzőn kemény, folyadékkal feltöltött kiemelkedések jelentek meg az érintőbillentyűk helyén. Vagy volt az a google-ös egyhelybe szavakat kiíró és a szavakat gyorsan cserélő startup, ami állítólag gyorsabb volt, mint szemmel végigrohanni sorba leírt szavakon.