OTP webkártya átvezetés

 ( nursenn | 2018. február 13., kedd - 10:53 )

Többször volt róla szó mostanában itt a fórumon, gondoltam kipróbálom. Viszont nem világos, hogy melyik átutalási móddal ingyenes az átvezetés, ugyanis az OTPdirektben nincs "átvezetés" menüpont amit mindenhol írnak. Melyiket utalási módot válasszam? Sima belföldi forint átutalás, esetleg a 7*24-es bankkártyák közötti átutalás?

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Sajat szamlak kozott ingyenes. En a 7-24-et hasznalom, mert azonnali.

---
Apple iMac 27"
áéíóöőúüű

+1

Nincs átvezetés. Egyszerűen átutalsz az egyik saját számládról a másikra és az mindig ingyenes!
--
Tertilla; Tisztelem a botladozó embert és nem rokonszenvezem a tökéletessel! Hagyd már abba!; DropBox

OTP kártyák közötti utalás. Így van a smartbankban. 0-24h.

Köszönöm mindenkinek a segítséget!

Ahogy írták:

"7*24-es bankkártyák közötti átutalás"

Oda-vissza ingyenes. Azonnal teljesül bármilyen napszakban.

--
trey @ gépház

Sziasztok!
Felhívom a figyelmeteket, hogy NEM ingyenes a saját webkártyára való utalás, ha kártyák közötti utalásként (kártyafedezet biztosítás) raktok rá pénzt! Ahogy az azonnali 7*24-es sem! Smart számlacsomagban biztos nem! Hiába hirdetik úgy hogy a webkártyára való utalás ingyenes, de így nem az! Sajnos én is utólag tudtam meg, miután kiderült a számlatörténetből, hogy 2x140 Ft-ot levontak két 7*24-es pár ezer forintos utalásért, mintha normál utalás lett volna, de trükkösen valami OTP direkt tranzakciós díjként tüntetik fel, nehogy kiderüljön, hogy mire vonják le! Szóval én is bedőltem, hogy mindenhol azt írják, hogy ingyenes, de nagyon nem az!

A dijcsomagodtol fugg, hogy ingyenes-e vagy nem. Nyilvan mindenki tisztaban van a dijcsomagjaban foglalt tetelekkel.

---
Apple iMac 27"
áéíóöőúüű

És hol van leírva, hogy konkrét számlacsomagról van szó eredetileg? Az, hogy ingyenes lenne általába véve az az átvezetési mód amik itt szóba kerültek, több mint nem igaz! Te is ezt állítottad! Talán nem kéne félrevezetni az embereket!
Amúgy meg pont, hogy az ilyen trükkös lehúzós díjakkal nem szokott tisztában lenni senki, mert engem is megvezetett az OTP előtte, hogy az átvezetésnek semmilyen díja nincsen, nyugodtan használhatom, igényelhetem. Utólag derült ki nekem is, hogy ez így nem igaz.

Na szóval, ha valakinek Smart csomagja vagy más csomagja van aminél a webkártyás kártyafedezeti utalás díjai szintén a Tempó számlacsomag díjaival egyeznek meg, akkor abban az esetben sima utalásként kiszámlázzák ennek díját ami 0,1% (137 Ft/1 386 Ft), ezzel lehúzva az embereket, főleg ha sokszor utalgat rá összeget ami pont a lényege kéne hogy legyen egy webkártyának. Csak a hagyományos, számlaszámra indított utalás díjmentes, ami úgy tűnik, hogy saját számlák között azonnal végbemegy. Nyilván ugyanez vonatkozik a Smartbank applikációban lévő kártyák közti utalásra is, ami szintén kártyafedezeti lehúzós utalás lesz.

Szerk. sokadik: a szimpla átutalás mégse megy azonnal végbe saját számlák között sem, csak ha nyitva van a bank. Szóval ezzel is átvert az OTP, mert azt hazudták, hogy azonnali, ezért azt használjam a kártyák közti 24-7 utalás helyett. Szóval ott tartunk, hogy Smart számlánál nincs olyan átvezetési lehetőség ami ingyenes lenne és 24h azonnal végbemegy!

Tehát, ha eseti utalásként indítom a számlavezető rendszer "nyitvatartási" idejében, akkor ingyenes lesz az az átvezetés, és nem kártyafedezeti utalási díjként kerül elszámolásra Smart számlacsomag esetén?