Facebook és O365

Hozzászólások

miert? Mert a masik joceggel" (=gugel), amelyik hasonlo megoldast tudna szallitani fasirtban vannak cukkerbergek. Hat ezert...

--
"nem tárgyszerűen nézem a dolgot, hanem a vádló szerepéből. Sok bosszúságot okoztak, örülnék ha megbüntetnék őket - tudom gyarló dolog, de hát nem vagyok tökéletes." (BehringerZoltan)

ha nem feltétel, hogy működjön is, akkor jó választás lehet az o365.

mi azért vagyunk ott, mert a vezetőség szerint kell a skype for business, amit alapjaiban egy retek fos, meg hogy olcsó...
többször jeleztem, hogy váltani kellene, de mindig megindokolták, hogy mért akarnak maradni, de gondolom az nem meglepő, hogy a "hatékony" meg a "megbízható" tulajdonságok sosem szerepeltek az indokok között :)

kb semennyire nem tud érdekelni, hogy a facebooknak jó-e vagy sem
ha nálunk az egyik munkatárs azért nem tud levelet küldeni 10 napig mert Exchange Online extended recovery volt 10 napig, ami csak 1-2 napnak indult, de aztán mindig kitolták egy nappal. Vagy épp nálam a levelező indítás után csak pár másodpercig mutatta az almappákban az olvasatlan leveleket, utána meg szépen elrejtette őket, mert azt kapta vissza a rendszertől, hogy nincs olvasatlan levél, így 5 perceként újra kellett indítanom a klienst hogy lássam, jött-e levél az almappákban... és ez csak a Júli1-10 időszak, de minden napra jut valami, valakinek a S4B nem fogadja el a jelszavát pár óráig napig, a jelszó változtatás katasztrófa. Amúgy is szokott esni kelni az S4B.
Továbbá mindenkit kérünk, hogy hazaindulás előtt változtassa meg a jelszavát, amikor kezd lejárni, mert ha reggel teszed, akkor aznapra beszívod a munkát, mert a régi már nem, az újat meg még nem fogj elfogadni.
Külön öröm, hogy a health monitorhoz be kell lépni, így ha épp letérdelt a portál, akkor még a monitort sem lehet látni.
Estig lehetne sorolni a hibákat.