domain melyik google fiókhoz van társítva?

 ( mauzi | 2014. október 22., szerda - 16:55 )

Sziasztok,

intézményi szinten szeretnék regisztrálni egy google szolgáltatásra, amelyikhez igazolnom kell, hogy a cég domainje felett én rendelkezem. Ez eddig tiszta sor, ilyenkor adnak egy kódot, amit ki kell tennem egy megadott URL-re, ők megnézik, hogy ki bírtam-e tenni, és ha igen, akkor lőn bódottá'.

No igen, viszont most engem visszadob azzal, hogy a cégem domain neve (cégnév.hu) már regisztrálva van egy másik google fiókhoz.

Hogyan lehetne kideríteni, hogy melyik google fiókhoz?

Nyilván valamelyik kollégám régen regisztrálta valamihez. Most gyors közvéleménykutatással kb. 8 darab "céges" (khm...) google fiókot sikerült begyűjtenem a kollégáktól, de egyik sem az.

Help!

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Szerintem amit megprobalhatsz:

Belepsz az organization accountoddal az admin.google.com-ra, es a Support gombra kattintva kilistazza milyen lehetoseged van. Neked valoszinuleg Google Apps kell. Ott a Get PIN gombot megnyomva kapsz egy pin kodot, majd a telefonszamot fel tudod hivni es be tudsz lepni a pin kododdal. Sajnos Magyar support nincs, de szerintem tudnak segiteni majd neked. Vagy irhatsz emailt is elvileg a Google for Work Support Centeren keresztul, azt alul talalod ugyan azon az oldalon ahol a telefonszam van.

> Belepsz az organization accountoddal az admin.google.com-ra

Na pont ez az, amit nem tudok. Márminthogy mi az az account, ami az organization-hoz tartozik. Mert ha új organizational accountot akarok csinálni, akkor megkérdezi a domaint, majd azt mondja, hogy bocs, ez a domain már egy másik accounthoz tartozik.

A Supportnak már írtam, visszaírták, hogy nem adnak ki semmilyen információt, és keressem meg cégen belül az account gazdáját.

GOTO 10

Paff, közben megoldódott: 3 órás nyomozás után előkerült cégen belül a regisztráció elkövetője. Mindazonáltal, ha tud valaki megoldást az eredeti tényállásra, az ossza meg velünk...

én még bepróbálkoznék régebbi levelek előkeresésével
Mindig küld aktiváló mailt a google, ha ezeket archiváljátok, akkor ott rákeresnék pár kulcsszóra