nyomtassingyen.hu - avagy hogyan nyomtass drágán

Vásároltam pár hete a Toner Plázában, alias nyomtassingyen.hu boltban egy utángyártott Samsung lézertonert. Hazavittem, beraktam nyomtatóba, de csak hangosan kerregett a drága. Valószínű a fogaskerék volt teljesen beállva. Felhívtam boltot, rendesnek tűntek, mondták nem probléma, fél év garancia van rá, vigyem csak vissza, kicserélik.

Most vittem vissza. Az eladó hátravitte, hogy kipróbálja. Pár perc múlva jön egy hibátlan próbanyomattal, mondván ennek bizony semmi baja. De egyébként sem cserélnék ki, mert már alig van benne festék. Háthogyaza...!

Nna, csak jól kidühöngtem itt magam. Meg hogy meglegyen az utókornak, ha valaki netán tőlük vásárolna.

Hozzászólások

Szvsz a legjobb az amikor olyan típust találsz amit meg tudsz magad is tölteni. Az enyém nem az egyszerűbb fajtából van de én meg tudom tölteni.
HP-Q2612A tonerem van. http://shop.wwm.ua/buy/Toner-SCC-HP-LJ-1010-1020-1022-HP1012-100B-TRHP1… Pár éve már ezt a port rakom bele. Van 3 ilyen tonerem 1et használok 2-t meg vettem üresen hogy legyen. :D Olyan 10+ éve van meg ez a nyomtató. :D

Vigyél be egy laptopot, és nyomtass vele a szemük láttára. Én biztos meglépném ezt.

Benny Hill song [nem kárörömből]

btw 2 éves sztori, mi szállítottunk ügyfélnek [hologramos] HP tonereket, kb 1-2 tucatot, darabja emlékeim szerint 20-50k nettó per db. a közepesek között volt, amit az ügyfél feltépett a nyitó oldalon a szakadós gecinél, majd talált egy nyitott bubisfóliás szart, benne egy láthatóan brutál módon !felnyitott! tonert, amit természetesen be sem tettek a gépbe [helyesen]. lehet, hogy bors volt benne vagy őrölt vízfesték, vagy darált tehénszar a rák se tudja.

mivel az első ilyen tonert szállítástól számított hónapok múlva nyitották, nem tudtunk mit lépni, de kaptak fájdalomdíjat. két ilyen tonerről szereztünk tudomást. mondjuk akár két hét múlva sem tudtam volna mit kezdeni a nagykerrel, hogy a faszba bizonyítsam, hogy nem mi / nem ügyfél szarozott. de egyébként szerintem a nagyker sem érintett: komplikált művelet és kb. felesleges, mivel más eszközökkel is található pénz + sokat rendelünk máshová is kiemelt ügyfélként.

* a toner-doboz hátsó része alá nyúltak valakik, a ráhajtott karton alá nyitáskor hosszú szikével. szépen felvágták, visszahajtva + ragasztva láthatatlan módon. kivették a gyári tonert [eladták felhasználták feldugták ráverték mittudomém], a dobozt meg gondolom eladták és betették a fost, leragasztották alul, és felül a tépő résznél érintetlenül visszakerült a forgalomba. de nem ám mint for use vagy refilled vagy kandikamerás verzió:D

balkán geccó balkán. hangvételért sry, pár sör.

és ismét Benny Hill song.

--
Vége a dalnak, háború lesz...