Időmérés versenyre

Sziasztok!

Következő a probléma:
Adott egy asztal, egyik felén egy bizottság, másikon egy versenyző, utóbbi az előbbieknek beszél. Az ő előadásának időtartamát kellene mérni valami olyan eszközzel, amit egyszerre lát mindenki (bizottság, beszélő, nézők), lehetőleg visszafelé számolós formában.
Valamikor régen láttam egy olyan fotocellás időmérőt, aminek a kijelzője kétoldalú volt, de kreatívnak gondolt guglizással még csak hasonlót sem találtam.
Gondolkodtam rajta, hogy összerakok valamit 6cm-es 7 szegmenses kijelzőkből, meg egy arduinoból, de mivel sem a munkámról, sem az itthon a fiókomban "porosodó" alkatrészekről nem tudok számlát adni, nem fizetnék ki, úgyhogy fulladjanak meg :)
Végső esetben leteszek az asztalra két monitort egymásnak háttal, meg keresek rá valami időmérős programot (gányoljunk, mert az jó..), de azért egy céleszköznek sokkal jobban örülnék. Ha esetleg valaki közületek ismerne ilyet, ne tartsa magában!

Előre is köszönöm a segítséget!

Hozzászólások

Ehhez miért nem jó 1 kijelző oldalt? Mindenki láthatja, aki akarja. Mint egy sportversenyen.

OFF: Tipikus magyar, oldd meg pénz nélkül pfff

ON: Ha nincs rá pénz, akkor 2 monitor és időmérő alkalmazás, ahogy írtad.

Ilyen a világ.
5 hónap alatt nem tudtam a pénzügyi kérdésekben döntő társaságnak elmagyarázni, hogy szükség van arra a 10, darabonként 7000 Ft-os 2GB-os memóriamodulra a dolgozók gépébe, mert az ember ideje a legdrágább erőforrás, amit nem azzal kellene töltenie, hogy vár, míg az 512MB memóriás gépe swapel. Ezen már meg sem lepődök :)