Webtárhelyet keresek 3 TB/havi forgalommal

Jelenlegi forgalmam kb. 3 TB / hónap, webtárhely mérete 3 GB, MySQL mérete 0,5 GB. Webhosting-ot keresek ekkora fogalom mellett. Elsősorban amerikai oldalról töltögetnek, de magyarról is. Tud valaki ajánlani szolgáltatót? ...

Megnéztem több külföldi szolgáltatót is. Több olyan van, akik nem engedélyezik a fájl letöltést. A legjobb review-ja az Inmotionhosting.com nak volt, de ők nem engedélyezik a fájl hostolást. Megnéztem a HostGatort-t is, őnekik kicsit vegyes a visszajelzéseik, több negatív is van róluk. A legjobb választásnak a BlueHost tűnt, viszonylag jó review mellett, de a bajuk, hogy 15MBPS-mal korlátozzák a letöltési sebességet, ami nagyon kevés.

Van egyáltalán jó választás akár magyar, akár külföldi szolgáltató, aki tud nagy fájl letöltési fogalom mellett is webhostingot nyújtani? Előre is köszönöm a válaszokat, ajánlat is jöhet.
(Tudom, hogy később a megoldás vszleg a szerver hosting lesz, de most nincs rá keret)

Hozzászólások

Írnék privátot, ha bekapcsolnád.

Ilyen mennyisegnel azert felmerul a kerdes, hogy hova akarsz ennyi adatot forgalmazni, illetve az is, hogy miert nem hasznalsz a feladatra CDN-t?

A 3 TB javaresze gondolom statikus. Innentol kezdve pusztan annyi a feladat, hogy a statikus fileokra mutato linkeket lecsereld egy masik aldomainre (pl. cdn.tedomained.hu) ami a CDN szolgaltatora (pl. CloudFront) mutat, aki aztan lekeri a szerveredrol (origin) az adatot es eltarolja. Ha valaki ezek utan meg egyszer lekeri az adott tartalmat, akkor mar nem kerdezi le, hanem helybol kiszolgalja.

Most chat-eltel a HostGator-ral, és náluk nincs Bandwidth korlát. Ezt mondták:
"That depends on the account. With our shared accounts (Hatchling, Baby, Business) you get unlimited bandwidth. There is also no speed limit, the servers have a 1TB connection."

És mi van, ha a náluk levő, több, mint 9 millió domain kiszolgálása mellett olyan szerverükre kerülnék, amely nem bírja a terhelést?
Van valakinek tapasztalata a HostGator webhostingról és a sebességéről? (fórumon találtam pár bejegyzést, de nem elég infót)