5

Köszönjük

Tudom, tudom. Azt mondtam. De úgy döntöttem, hogy itt az ideje véget vetni a meddő vitáknak és személyesen meggyőződni arról, hogy mi a helyzet vele. Jön, nálam lesz, aztán eldönthetem, hogy van-e létjogosultsága a rajongásnak, vagy az utálatnak. Kíváncsi vagyok arra is, hogy milyen az Apple-től közvetlenül rendelni. Pl. mennyire tartják a határidőket. Az a 3-4 hét visszajelzett határidő nem néz ki valami jól... Reméljük, hogy nem a karácsonyfa alá tehetem majd...

Hozzászólások

Ne röhögj! :) Osztottam szoroztam és arra jutottam, hogy azzal, hogy dobtam a T-t, megspóroltam majdnem egy kártyafüggetlen 5 nettó árát.

2 év hűség, Ikon 200 + bizt.:

24 * 7 ezer = 168 000 Ft

Ennyiért megéri kipróbálnom. Meg hát odaígértem már régen a gyereknek a 4-et.

(Ugyanitt működőképes, eléggé karcos, T függő iPhone 3G fillérekért eladó)

--
trey @ gépház

Természetesen ez így önbecsapás, mert a telefonhoz úgy is kell valami díjcsomag, annak a költsége lejön ebből, mondjuk 2 évre számítva. ;):) ...de ismerem az érzést, néha ha nagyon akar valamit az ember csinál hozzá ideológiát miért is jó döntés. :)
Ne keress mentségeket, vágd az arcukba: csak és kész, esetleg csak és kész mert kellett :)

Rózsár Gábor (muszashi)

"mert a telefonhoz úgy is kell valami díjcsomag, annak a költsége lejön ebből,"

Igazad lenne, ha azt én fizetném. De azt a munkaadóm fizeti 100%-ban. Mint ahogy a telefon árának egy jó részét is a munkaadóm állja, így még csak azt sem mondhatom, hogy nekem kell kicsapni az egész összeget.

"Ne keress mentségeket, vágd az arcukba: csak és kész, esetleg csak és kész mert kellett :)"

Keres a hóhér. :) Csak el mondom, hogy mi állt végül a döntés mögött. 210 ezret nem adtam volna érte én sem. Full bolond nem vagyok. :D

--
trey @ gépház

Igen, akkor is megérte volna, de akkor még nem volt ilyen hivatalos, független beszerzési forrás, mint napjainkban, hogy az Apple-től, hivatalosan, magyarul beszélő emberektől, magyar feltételek szerint, magyar számlával stb. tudtál volna független készüléket venni. Akkor még csak a T és a Voda árulta hálózatfüggő verziókban, illetve ilyen-olyan szürkeimportos cuccok voltak, amikben nem bíztam. Mivel a cég flottája a Telenor-nál van, nekem az nem volt akkor opció.

--
trey @ gépház

Hogyne. Ha kifizetted a kötbért, plusz a függetlenítést. Meg imádkoztál, hogy működjön is mindig a másik hálózaton. Akkoriban ez nem volt egyértelmű. Most, hogy a Telenor már forgalmaz iPhone-t (igaz, csak 4/4S-t, azt sem hivatalos dealer-ként), változott a helyzet.

--
trey @ gépház

Ja, ok. függetleníttetni viszont kellett. Hogy ez mennyi idő alatt zajlott le abban az időben, azt csak a szolgáltató és az Apple közti összhang határozta meg. Az meg nem volt a legjobb. Még mindig maradt az imádkozás, hogy semmi gond ne legyen.

Visszatérve az eredeti kérdéshez... Miért fizette volna a cég a T-s előfizetésem, ha a Telenor-nál van a flotta? Ráadásul, mivel több telefonom is van a Telenor-nál, most azok egymást ingyen hívják.

--
trey @ gépház

Nagy parasztság lenne idézni a "nem veszek ifon5-öt" hozzászólásokat? :P
Viccet félretéve, most ezt így hogy?
Próbának kicsit drága szvsz, ebből kényelmesen kijött volna bármelyik egyéb csúcsmobájl, ami körül nincs köd, ismert pro-kontra.

Üdv, Andris

---------------------------------------------------
Hell is empty and all the devils are here.
-- Wm. Shakespeare, "The Tempest"

Nem lenne az, mert valóban úgy volt. Sokat mérlegeltem pro és kontra mindent. Ugyanígy jártam a 4-gyel is. Arra is azt mondtam, hogy nem kell, de a végén az lett. Mindent összevetve arra jutottam, hogy ezzel lesz a legkevesebb vesződés. Régi backup, új restore és megy az élet tovább.

BTW: ha jól olvastam, 14 napos elállási lehetőség van. Ha nem kell, jön a futár, odaadom a cuccot, adnak egy RMA-t és visszautalják a lóvét.

--
trey @ gépház

Volt szerencsém egyet megnyomogatni nemrég, hozzáteszem eddig se éreztem, hogy ilyen kell nekem, ezután sem érzem.
A felület gyors, a telefon kézbe illik, igazán rosszat nem tudnék rá mondani, de ami szomorú, hogy nagy indokot sem éreztem hogy kellene.
Én rendszerint egy ár-érték vonalon mozgó vásárló vagyok, és itt úgy éreztem, hogy ezek nincsenek összhangban, inkább aránytalan az a vonal.
Én ezt a telefont vettem: http://www.lg.com/hu/mobiltelefon/mobiltelefon-keszulekek/LG-Optimus-L7…, tudom nincs sok mag, memória, fényképező, és minden más, de tetszik a telefon, kézre áll, az elvárásaimat hozza, és anyagilag is vállalható volt.
---------------------------------------------------
Hell is empty and all the devils are here.
-- Wm. Shakespeare, "The Tempest"

Hát nézd, én ehhez ilyen-olyan okok miatt annyiért jutok hozzá, hogy ha nem kell, akkor másnap megválok tőle annyiért, hogy még 30-35 ropit kerestem is rajta alsó hangon. Sokat nem veszíthetek vele (főleg ilyen szállítási határidők mellett :). Ez a legrosszabb eset, ami előfordulhat. Ha meg beválik, akkor nincs miről beszélni, hiszen bevált. Szóval nagy zsákbamacskát így nem vállaltam ezzel.

--
trey @ gépház

A fanboy az, aki csak a pozitívumokat szajkózza. Én köpködöm eleget. Van ennek is jócskán hibája és most is eléggé tartok attól, hogy végül nem nyúltam-e nagyon mellé. Majd 2 év múlva kiderül. Ha akkor is olyan elégedett leszek, mint most, a több mint 2 éves 4-gyel, akkor azt mondom, hogy megérte. Ha nem, akkor mellényúltam.

Pl. remélem, hogy a kínai minőség-ellenőrzés összeszedi magát mostanra és a 3-4 hét múlva leszállításra kerülő cuccok nem szarrá karistolva kerülnek kiszállításra.

--
trey @ gépház

Nokia-tól telefont akkor se vennék, ha Linus Torvalds személyesen hozná házhoz és itt pörgetné rá a kernelt a helyszínen. Egyszer volt egy Nokia telefonom. Akkor megfogadtam, hogy soha többet.

Egyébként a boltban megfogdoztam ezeket a Lumia-kat. Az eddigiek nem egy nagy számok.

--
trey @ gépház

Akkor remenykedj, hogy a webshopuk meg nem upgrade-elt terkepet, es nem kuldik veletlenul Gronlandra.

--
My gold plated butt-plug business is being sued by Apple.
Apparently they have a patent for overpriced crap for arseholes.

Ez higy ilyen olcso? Nekem 209 ezres arat hoz a honlap

Ugye-ugye, ahogy korábban írtam Neked, az Apple egyfajta szenvedélybetegség... :)

> BERUS
Motor: Kubuntu 12.04