Dependency eloallitas automatikusan, de nem GCC-vel

Fórumok

Hali,

Keresek valami olyan programot, ami a "gcc -MM"-hez hasonloan generalja fuggosegeket, de nem kell hozza gcc-t telepiteni. Nem tudom, van-e ilyen standalone tool, vagy egyszerubb irni egyet? (Ha van, akkor inkabb nem szutykolnek a csinalassal.)

/sza2

Szerk.: (Hogy erthetobb legyen mire kellene) A Silicon Labs IDE nem kifejezetten hasznalhato. Gondoltam, a project file-bol (.wsp/workspace) kinyerem az infot, es generalok egy Makefile-t, amit sok mas IDE tud importalni. Ehhez viszont generalnom kell egy listat, .h fuggosegekrol. A rendszernek Windows-on is mennie kellene, de nem akarok komplett cygwin-t vagy mingw-t telepiteni (nem csak alkalmi lenne, tobb ember, tobb gepen hasznalna), viszont egy msys (http://www.mingw.org/wiki/msys) meg belefer, es van benne make. Igy egy egyszeru, egylepeses konvertalassal barki tudna hasznalni barmilyen IDE-t, ami tud Makefile-t importalni.

Hozzászólások

makedepend, esetleg. Meg ott van az automakes depcomp script, ami egy 'szep' wrapper a kulonbozo compilerek meg makedepend kore.

--
|8]

ahol nincs gcc, oda több meló bármi ilyesmit feltákolni, vagy írni, mint egy gcc-t felrakni. szerintem.

Talán felesleges mondanom, de nem kell a teljes GCC. Elég a preprocessor CPP, vagy az MCPP.