eLkúrtfox

 ( whitehawk | 2011. április 11., hétfő - 22:18 )

Itt ez a 4-es firefox, és irdatlanul idegesít.

Bizonyos lapváltások a reszponzivitás totális elvesztését okozzák, ekkor gyakorlatilag nem marad más mint kilőni a programot, mert utána már ha véletlen meg is várom, hogy megjelenjen az ablak, akkor is továbbra is lassú marad.

Valamilyen meggondolásból a fülek minimum szélességét megnövelték, így most nem látom az összes lap fülét, csak 13,5-et és 3-4 "oldalt" kell gurigáznom, hogy megtaláljam amit keresek.

Persze minden verziónál ez megy, ha az 1-esről váltottam volna most, akkor biztos még idegesebb lennék, de "szerencsére" nem egyben hanem szépen apránként lett elkúrva az egész UI. Elvileg ezt kompenzálja a technikai fejlődése...

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

ja, a sapkája sem piros hanem narancs? :P

miért pont a te lapszámodra kell felkészüljenek? ha kevesebb az a gond, ha több akkor az.. terjednek a faviconok, lehet összébb húzni egy kicsit
ha látni akarod mindet, használd a "list all tabs" nyilacskát ott jobboldalon, ha belekötni akarsz írj ilyen bejegyzést :)

Majd megkeresem, hogy hol lehet átállítani, csak sajnálom, hogy nem lehet egyszerűen megoldani.

Software is like sex, it's better with a penguin. :D (r)(tm)(c) آكوش

a tabok méretére +1

hasznalj chromot

--
Live free, or I f'ing kill you.

+1

+1

+1

--
FeZo

nalam x86_64 Archlinuxon elszall a www.ipaddresslocation.org -ra (kilep akarhany tab van mellette), Wines ismeroseimnel mukodik. Kepzelheted milyen ideges voltam, mikor probaltam megszerelni egy "this video is not available in your country" Youtube failt proxyval, es nem tudtam letesztelni ;)

Ja meg addonok nem akartam telepulni, egybol connection failed, torolnom kellett a sutiket es uritenem a cache-t, utana jo lett :D

(maradok a Chrome-nal)

Hol tapasztaltad ezt?
Én Xp-n tapasztaltam némi nemü gyengélkedést, ha sok lapot nyitok meg, de linux alatt (arch) semmi probléma vele..
Most is pl 32 lap van 3 "részbe" szedve. Ebből egy 23 lapos. Semmi probléma vele.
Igaz, hogy 300 megát eszik épp, de ez még nem vág földhöz, mivel össz mem foglalás 412 mb..

Riportoltad? ;)

Nekem win7-nel van nyugom, ha be van kapcsolva, hogy mutassa a tabok elonezetet a taskbaron, akkor az esetek 50-70%-aban osszeomlik. Tobb gepen is elojon a problema.
--
Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. | Gentoo Portal

én a hw gyorsítást várom, épp ma javították:
https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=638764

a gfx.direct2d.disabled kulcsot eddig az alapértelmezett false-ról át kellett állítani mert a nyomtatott (ps, pdf, xps nyomtatóba küldött) szöveg ronda volt (képernyőfelbontáson homályos, nagy felbontáson látszik hogy cakkos szélű és ezért nem tud élsimítást használni a pdf olvasó), nem volt kereshető, kijelölhető, másolható a szöveg

nem tudja valaki hogy működik a firefox fejlesztés? ma a nightly 4.2pre-be került be, mennyi az esélye, hogyan kerülhet be a 4.0.x-be?