Szeptermber 12-én érkezik a GNOME 3.34

Címkék

Hozzászólások

Kezdődhet a "mit vesznek ki belőle, hogy ne lehessen beállítani, mert összezavarja a hülye falhasználót" BINGÓ :D

Ha fejlesztenék ( tudnék fejleszteni :) QT-t használnék, de így használni szerintem sokkal jobb a Gnome mint a KDE.

> Ha fejlesztenék ( tudnék fejleszteni :)

Honnan tudod, hogy mit használnál ha tudnál fejleszteni, így, hogy nem, vagy nem igazán tudsz? (Nem kekeckedésből kérdezem, hanem tényleg kíváncsi vagyok. Például amiket hallottál egyikről-másikról? Vagy amelyik később piacképesebb? ...)

Nekem például messze nem az az egyetlen szempont, sőt messze nem is a legfontosabb, hogy élmény legyen fejleszteni. Legalább olyan fontos az is, hogy lehetőleg olyat fejlesszek, amit szívesen használok én is; sőt, talán megfordítva: amit használok, azt fejlesztem (tovább). Ezen logika mellett pedig valószínűleg nem a widgetkészlet vagy az ilyen-olyan programozási szempont dönt, hanem hogy melyiket szeretem jobban használni.

Ahogy az ember feje lágy benő elkezdi nem vonzani az hogy mindent megfaragjon. Nekem sincs kedvem a KDE millió beállításában elveszni,vagy valami fabadosabb DE-t használni, ne adj isten egy WMből meg appokból összefaragni egyet.
Gnome működik és egyszerű, ennyi, én a gépet használni akarom nem farigcsálni.

===============================================================================
// Hocus Pocus, grab the focus
winSetFocus(...)

http://c2.com/cgi/wiki?FunnyThingsSeenInSourceCodeAndDocumentation

Ezzel én is így vagyok. Majdnem. Viszont a Gnome sokszor indokolatlanul korlátozó, olyan beállítások is hiányoznak, ami a #justworks felhasználóknak se árt, ha állítgathatók. Szerencsére többség azért állítható vagy kiegészítőkkel pótolható, de az talán még rosszabb mint a beállításokban turkálni :)

... Nekem sincs kedvem a KDE millió beállításában elveszni,...

Na ezt sose értettem, hogy miért zavar valakit, hogy a KDE-ben sokféle beállítási lehetőség van, és ezeket akár használni is lehet - ha akarja az ember!

Amúgy tizensok éves KDE használat után az a tapasztalatom, hogy (legalább is Fedorán) legtöbbször az alapbeállításokkal is simán megy a rendszer, ritkán kell valamivel variálni.

Nem tok mindegy h gnome/kde/mate/... ??? GnomeTerminal fut mindegyiken :)

Állítólag XFCE sebességét fogja hozni ez a GNOME verzió. Meglátjuk... nekem még csak 3.30.2 van fent, nem tudok élménybeszámolót tartani.

A sebesség az csak az egyik érdekes erőforrás, szóval engem azért a többi is érdekelne. Szóval mondjuk egy "alap" XFCE szintjére beállított GNOME mennyi CPU-t / memóriát / diszkhelyet igényel - és ezek hogy viszonyulnak az XFCE ilyen irányú adataihoz.

=====
tl;dr
Egy-két mondatban leírnátok, hogy lehet ellopni egy bitcoin-t?