Elégedett vagy a mobil OS-ed által kínált Do Not Disturb mód(ok) lehetőségeivel?

Címkék

Igen (iOS)
14% (38 szavazat)
Nem (iOS)
2% (6 szavazat)
Igen (Android)
48% (132 szavazat)
Nem (Android)
9% (25 szavazat)
Lehet, hogy elégedett lennék, de ki se akarom próbálni, mert a flight mode / power off biztosabbnak tűnik
22% (61 szavazat)
Nincs se iOS-t se Androidot futtató telefonom
4% (11 szavazat)
Összes szavazat: 273

Hozzászólások

nemet (ios) húztam mert nem lehet location alapján DnD-be rakatni a telefont, illetve nem tudok neki több fajta schedule-t beadni.
Pl reggeles műszak esetén este hagyjon békén, éjszakás módban pedig reggel 9kor ne csörögjön fel mert 8-kor aludtam el.

Illetve jó lenne priority group-okat csinálni, pl este ha otthon vagyok akkor örülök ha pittyeg hogy haverok hívnak online játszani, ellenben munkahelyemen baromira befoghatná kb az összes messenger/egyéb üzenetküldő app hacsak nem prioirty groupból ír valaki.

Az eleg sok mindent elarul, hogy a "Do not disturb while driving"-ot kell hasznalnom iOS-en, mikor amugy nem vezetek, mert egyedul akkor nem villog a kijelzo.

lehet hogy elégedett vagyok vele, még nem próbáltam :)

Igen, bár az utóbbi időben szopatott rendesen. Adott egy Samsung Gear Fit2 (fitnessz trekker, okosbizbasz), aminek menet közben lett egy olyan beállítási lehetősége, hogyha viselem, akkor a telefnon ne jelenjenek meg az értesítések. Pff... Nos ez konkrétan bekapcsolva tartotta folyamatosan a telefon dnd módját (amit amúgy nagyon régóta azonos beállításokkal használok). Mire rájöttem, hogy miért nem csörög a telefon meg miért nem pittyen, amikor üzenetem jön...

Egyszer, sok éve már, olvastam itt a HUPon a Lama nevű appról. Azt föölraktam, azóta csak azt használom ilyesmire. Igazából már három telefon óta nem is tudom, hogy a MobilOSem milyen megoldást kínál erre a szitura. Azért a Nem-re szavaztam.
--
Csaba

A Llama - Location Profiles (nem Lama!) nevű app hivatalosan eltűnt a Play-ről. Amúgy a KebabApps gyártotta, és tudtommal a LLamalab-féle Automate-nak semmi köze nincs hozzá - de tény, hasonló funkciói vannak/voltak a két alkalmazásnak. Mint ahogy ilyen a Tasker, a Locale, az AutomateIT, és í. t.

=====
tl;dr
Egy-két mondatban leírnátok, hogy lehet ellopni egy bitcoin-t?

Regen en is hasznaltam llamat, aztan nem fejlesztettek es minden egyes uj android frissites eltort valamit, aztan a vegen mar feladtam. Azota meg nem hasznalok semmit. Lefekves elott elviszem a mobilt messzire az agytol, aztan hagy pittyegjen ha olyanja van.

I hate myself, because I'm not open-source.

DND minden nap 22-7 között, kivéve csillagos névjegyek hívásai, illetve bárki aki többször hív rövid időn belül. Minden másnak teljes csend. Elégedett vagyok vele. (Android)

--
arch,ubuntu,windows,android
zbook/elitebook/rpi3/motog4_athene

Elégedett vagyok: Feltolom a csúszkát oldalt és teljes kuss van (OP 6T).

Jaja, amikor bármikor hívhatnak én meg a _szerződésben rögzített_ reagálási időn belül reagálok. Tehát, ha a munka megkezdése 4 óra, akkor 4 órán belül. Ha ez 8, akkor 8 órán belül. Nem azt jelenti, hogy vigyázzba állok és azonnal felveszem a telefont. Az az ügyelet.

--
trey @ gépház

84 szavazat után: IOS elégedettség 77%, Android elégedettség 88%. Vajon az IOS rosszabb, vagy a használói igényesebbek? :)

Nem. Ha manuálisan kapcsolom be akkor ne kapcsolja ki nekem amíg én nem akarom. Samsung A20e. Lehet csak a Samu hülyesége, vagy én nem találom a megoldást.

--
A főnököm mindig megtartja amit ígér, ha pénzt ígér azt is!

maximálisan elégedett vagyok: ha azt akarom hogy ne érjen el senki akkor kikapcsolom.

"all submitted complaints will be forwarded to /dev/null for further investigation"
"ez ilyen hippi kommunás felfogás, ahogy Stallman sámán módjára dobol a nagy hasán, hogy GNU, free software, free as free beer."

iOS 13-ba végre belekerült egy igen hasznos feature, dnd-n és letiltott felhasználókon kívül van egy olyan funkció (Dev betaban még nem fordították le magyarra), hogy silence unknown callers, azaz hivószámkijelzés nélkül hívók és társaik.Szóval részemről a sok telemarketinges hívás, aki nem tudom eddig hogyan talált meg, mivel titkos a számom, sehol sem adtam meg és az ismerőseim sem, innentől megy a dev/null-ba.

Éjszakára kikapcsolom a wifit meg a mobilnetet, ez így teljesen elegendő. DND mód amúgy vanni éppen van rajta, most néztem meg :)