Az Apple dobta AirPower termékét

 ( trey | 2019. március 31., vasárnap - 9:58 )

Az Apple 2017-ben lengette be AirPower nevű, mindent (is) töltő padjét, amit azóta sokan tűkön ülve vártak. Az elmúlt hónapokban többször jöttek hírek az eszköz megfelelő minőségben való gyárthatóságának nehézségeivel kapcsolatban. A TechCrunch úgy értesült, hogy a Cupertino-i vállalat dobta a terméket, mert az nem felelt meg az általa elvárt minőségnek:

After much effort, we've concluded AirPower will not achieve our high standards and we have cancelled the project. We apologize to those customers who were looking forward to this launch. We continue to believe that the future is wireless and are committed to push the wireless experience forward,

Részletek itt és itt.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Tanulság? Csak azt kell bejelenteni, ami már van. Nem azt, ami még sehol sincs.

TechCrunch írta:

"AirPower, however, has had far more time to marinate in the soup of public opinion since it was announced. Along with recent MacBook keyboard troubles, this has functioned as a sort of flash point over discussion that something isn’t right with Apple’s hardware processes."

Tovébbi részletek:

Elfelejtett billentyűzetet tervezni az Apple

--
trey @ gépház

:D trey, trey, trey... ha valamit nem adnak ki, hogy ne legyen felháborodás a hibákból, már az is baj? :) Döntsük már el, hogy a vagy b.

Mondjuk az igaz, hogy elobb prototipus kellett volna, nem a bejelentes.

Remelem kicsit rovidebb porazra fogjak a marketing osztalyt ezek utan.

Marketing rövid pórázon? Dude, a próféta szóljon belőled!

--
Where do you want to go today?
[nobody@salcay:~]$_

valahol azt irtak hogy megvan a termek evek ota csak tulmelegszik, es ezt nem sikerult orvosolni :) pedig siman kiadhattak volna, a panaszkodoknak meg megmondanak hogy tartsa hutoben :)

A marketing es a jogi osztaly az, ami miatt szarnyal a ceg penzugyileg. Technikai szinten reg le vannak maradva. Ezereves szart adnak el aranyaron.
https://youtu.be/7wICIuHK4-E

--
When you tear out a man's tongue, you are not proving him a liar, you're only telling the world that you fear what he might say. -George R.R. Martin

+0.5

sokkal jobb lett volna ha be sem jelentik, de azt se bánom, hogy nem adták ki úgy, hogy egy rakás szar. van így is elég gond.

Az AAPL egy tőzsdén lévő cég.
Ott nem mindegy, hogy a részvényeseket (is) mivel hitegeted.

Ezt úgy kell érteni, hogy egy cég bejelenti a még sehol sem tartó fejlesztését, hogy ezzel növelje a cége iránti bizalmat? Azaz a részvényei értékét ezzel befolyásolja?

Mondjuk abban az országban ez sem meglepő, ahol a tőzsdei részvények sokáig a nem létező aranybányák tulajdonosainak termelték a pénzt... Vadnyugat ez most is, csak már nem az arannyal kábítják a népet :-)

Egy ilyennek nincs releváns hatása az árfolyamra, nem fog intézményi befektető egy ilyen marginális termék koncepciója miatt nagytömegben részvényt venni.

Nézd meg a BUX prémium kategóriát, Mészáros színre lépése óta vicc az egész.

+1, nem nagyon értem, hogy hova rohantak vele
--
https://naszta.hu

Mi van, ha az adott termék gyártható is lenne, a beígért tudás is megvan, de valami egészségügyi problémát okozhat, így hát bekamuzzák a gyártási problémákat és törlik a kiadását?

Rofl

Imádom az ilyen velős hozzászólásokat. Drága a mobilnet? Nyugodtan kifejthetnéd, miért vicces? Máskor nem hivatkoznak gyártási és minőségi problémákra, hanem legyártják selejten, lásd a pillangó billentyűzet, akku gondok, szoftver gondok, melegedési problémák, stb. Miért ne lehetne más is a háttérben. Nem igaz hogy két tekercset , AC/DC és DC/AC egységeket meg valami MCU-t nem bírnak összetákolni, legfeljebb majd szoftveresen javítgatnák.

Nem jött össze a költségoptimalizáció, az alkatrészek elspúrkodása és ezáltal a minimum 100% realizálható haszon, ígyhát dobták.

azt hittem azert, mert nem tudtak xp-s drivert irni hozza...

10 pont.

-----
„Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben.”
rand() a lelke mindennek! :)
Szerinted…

Ebből baj lesz!

Apple termekrol van szo, szoval siman kiadjak $499-ert, es leszarjak, ha 100 USD az osszkoltsege. Legrosszabb esetben nem veszik meg (igazabol az iSheep akkor is megveszi, a bevetel meg ugyis beloluk van).

Barmilyen masik ceg eseten meg igaz lehetne, amit irtal, de itt nem errol van szo.

--
When you tear out a man's tongue, you are not proving him a liar, you're only telling the world that you fear what he might say. -George R.R. Martin

Nyugi, az apple gond nélkül veri felfelé bárminek az árát, csak itt valami nem jött össze

--
arch,ubuntu,windows,android
zbook/elitebook/rpi3/motog4_athene

Valaki röviden leskicceli hogy ez miben más a kábeles dobozom alján fekvő kínai wireless töltőtől amit a régi Nexus4-emhez használtam?

--
arch,ubuntu,windows,android
zbook/elitebook/rpi3/motog4_athene

leskiccelned, hogy a kabeles dobozod aljan fekvo kinai wireless tolto hogy tolt fel egyszerre harom eszkozt, amibol az egyik propriatery toltesi modot hasznal (egy masikrol pedig nem tudom, hogy mit)?

amugy valszeg en sem vettem volna meg, nyugi, nem arrol szolt a komment

egyszerre több eszközt is képes lett volna tölteni, a telefonon pedig minden ráhelyezett eszköz töltöttségi szintjéről információt kaptál volna. video

Értem, köszi. Tényleg a kíváncsiság miatt írtam a kommentet, nem a trollkodás miatt.

--
arch,ubuntu,windows,android
zbook/elitebook/rpi3/motog4_athene