O•MG cable - USB kábelbe épített WiFi implant

Címkék

További részletek itt.

Hozzászólások

Ahh. Ha ezt tudom, akkor hamarabb hires lehettem volna. A mediacenteremet ugy taviranyitom, hogy az egyik USB-A aljzatba bele van dugva egy ESP8266 alapu ize, amin szoftveres USB stack fut (low speed usb modot lehet igy "emulalni"), amivel igy a szamitogep szabvanyos HID keyboardnak es HID mousenak latja az eszkozt, ezutan wifin keresztul tudom iranyitani. (hogy miert nem vnc? mert ott zavart, hogy atkuldi a kepet, ezert csinaltam egy sokkal egyszerubb megoldast).

szerk: https://hackaday.com/2016/09/03/software-usb-on-the-esp8266/ meg is kerestem az eredetit, ami alapjan en ugykodtem anno. Ha jol latom, itt kb szinten az usb csatlakozoba dugott nyak hatoldalan elfer az ESP es a hozza valo korites.

---
Apple iMac 27"
áéíóöőúüű

aha, így már értem miről van szó. Ez azért életveszélyes mert az applescript elég szarul autentikál. Automátorral mindent meg lehet csinálni osx-en. Ezer millió szkriptet használok én is mindenhez.

Huh nehéz mit mondani erre a videjóra, én is sok minden bóvli kínai cuccot dugdosok a gépekre. Huh úgy néz ki ennek vége kell, hogy szakadjon...

Szar lesz 8 ezer magyar királyi forintért eredeti apple usb kábelt venni...............

--
GPLv3-as hozzászólás.

Legegyszerűbb @buherator-t követni Twitteren, naponta posztol ilyen topic-okat.
--