Tails 3.11

Kiadták a Tails 3.11-es verzióját. A Tails az utóbbi időben került reflektorfénybe azzal, hogy kiderült, Snowden és csapata, Bruce Schneier is felhasználója, valamint, hogy az NSA-nál könnyen megfigyelésre jelölt lehet az, aki utána érdeklődik.

Részletek a bejelentésben.

Hozzászólások

"...valamint, hogy az NSA-nál könnyen megfigyelésre jelölt lehet az, aki utána érdeklődik."

LoL, ezen mindig felröhögök, Bocsesz! :)

---
"Magic Disco Rádió, ami elvarázsol!"
192kbps Stream: http://live2.magicdiscoradio.com:4420/live.mp3
64k Stream (for Mobile): http://live2.magicdiscoradio.com:4420/live2.mp3
And also available on TuneIn and SkyTune Internet Radio database.
Our radio show is "Disco Galaktika" ,every tuesday at 19:00-21:00(CET)
Disco Galaktika Archivum:
https://mixcloud.com/attila-valastyan/

Elmúlt az eset óta 4 év, kutya se emlékszik már rá h. ki a f'sz az a snowden, az újságok se szivárogtatnak már további szaftos anyagokat a laikus hülyéknek (=a népnek) abból a titkos DVD-ből amit küldött nekik. Ennyi ideig élt ez a szenzáció is, a tails iso-val együtt.

Lehet röhögni, pedig de.., - könnyebb realtime nyilvántartani, megfigyelni ilyen és ehhez hasonló rendszereket éppen használó 3 hülyét, mint 700 millió Win felhasználóból szűrni a kiszűrendőt. (Kiváltképp, ha eredetileg ügynökök számára fejlesztett oprendszerekről van szó.)

"De mivel nem tudjuk, ki írta a Tails-ot, azt hogy nem olyan kormányzati cselekmény, melynek célja az aktivisták vagy a bűnözők csapdába csalása? - A TOR-t meg eredetileg az Egyesült Államok Haditengerészeti Kutatólaboratóriumának kutatási projekteként fejlesztették ki..,"

Nem tudom mi ez, de ezek után kipróbálom :D

---
- Indítsd újra a gépet! - Az egészet? - Nem, a felét...