Láttál e már VR bankot?

Címkék

Április 24-i fintech fejlesztői meetupunkon bemutatkozik a világ első ilyen jellegű szolgáltatása. Lesz Hellobike és Autokassza is, két izgalmas hazai fejlesztés banki és biztosítós partnerek bevonásával.

További részletek »

Hozzászólások

És az milyen lesz? Otthon állhatsz sorban egy sisakban? Virtuális sorszámot lehet húzni? :D
(Van, aki komolyan gondolja, hogy az ember a pénzügyeit egy búvárszemüvegben fogja intézni?)

egy (x) nem hiányzik a cím végéről?

szerk: másképpen fogalmazva, mi a különbség a Hirdetés illetve a HUP által feladott hirdetések közt?

Ezt nem értem. Mi benne a VR? :)

Az OTP-nél tudok számlát nyitni videohívással, a netbankban el lehet intézni kb mindent, amire meg ezek nem jók, ott a bankfiók. A VR melyik lábat akarja kiváltani?

Nem lattam, de trey mar vett toluk bitcoint. :)

Megnéztem a További részleteket. Középzöld alapon világoszöld betűk. Zseniális.

Most a mobilos bankolás: minden banknak saját alkalmazása van. Azért vannak megkötések. Például rootolt telefonon az egyik el sem indul, a másik csak figyelmeztet.

VR bankolás: Mondjuk lesz 4 gyártónak megfelelő, de egymással nem kompatibilis eszköze. A bank ezek közül választ egyet, és arra építve elkészíti a saját, egyedi alkalmazását. A V(é)R bankra vágyó ügyfél megveszi a bankja által preferált hardware-t. Sajnos ezzel a kedvenc játéka nem megy így vesz ahhoz is egyet. Ha két banknál is van számlája az emberünknek, akkor vesz egy harmadik hardware-t is, mert amilyen szerencsétlen, ahhoz más kell.

A Kinect megjelenésekor azt írtam, nem nagyon tudom elképzelni, hogy az emberek napi szinten a tévé előtt ugra-bugrálnak. Ennek a VR bankolásnak nem lesz akkora sikere (sem).

Azt amit Te cikknek titulálsz, azt olvastam, abból annyi derül ki, hogy lesznek előadások, és lehet sört inni. Mindezt nyakkendő nélkül. A „cikk” utáni programból már többet lehet megtudni.

Azt viszont elismerem, hogy hibáztam, amikor azt gondoltam, hogy egy szakmai rendezvényen azon a témán lesz a hagsúly, amit a reklámozásához használt szlogen is sugall. Ezek szerint már megint naiv voltam.