Újabb készülékekhez érkezett meg a CM14.1 nightly támogatás

 ( trey | 2016. december 2., péntek - 18:08 )

Az első két etap után újabb készülékekhez érkezett meg a Android 7.1-alapú CM14.1 nightly támogatás:

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Nem irjak a hivatalos oldalon, de Nexus 5 is megkapta a 14.1 nightly-kat.

Nexus 5 (CAF)

Sot, ha jol latom akkor a Nexus 4 nighly-k is 14.1 verziohoz tartoznak.

Nexus 4

Mostmár kezdek morcos lenni... ZUK Z1 megint sehol...

Csináld meg :P

Régebben voltak ilyen ambícióim, még a Zte Blade idején, de aztán hamar elmúlt, ahogy fejlődött az android, meg a hardverek.

Best buy volt 2,5 éve ez a Redmi 1S 40k-ért Kínából. :) Az első hetet leszámítva CM fut rajta, kezdetektől fogva atomstabil nightly buildekkel is. Android 4.3-tól 7.1-ig szép utat bejár(t) és a mai napig kifogástalan állapotban van. A legérdekesebb pedig az, hogy nemhogy lassult volna az újabb major CM (Android) verziókkal, de gyorsult.

Lehet visszavásárolom a kollégámtól, az összes telefonom nála kötött ki. A Redmi 1S volt az első, utána a Oneplus One.

Nemrég szereztem egy Redmi 3S-et, bízom benne, jó sokáig lehet majd használni. 3 GB RAM, 32 GB háttértár "mindenre elég" ;)

--
robyboy

Az új Mi telefonok zárt boot loader-el érkeznek, a kinyitással lehet szívni. Kollégám nemrég vett egy 2GB/16GB silvert, 7-es MIUI-val jött, nincs benne magyar nyelv. Unokatestvérem vett az edigitalban egy 3GB/32GB-ot, azon alapból MIUI 8 volt, magyar nyelvvel. Próbáltuk frissíteni a MIUI 7-es telót, de nem működik semmivel. Sem a MiFlash programmal, sem a rendszerben indított frissítéssel nem rakja fel az új ROM-ot, sőt, a Recovery sem működik.

Kínában vettem egy Redmi 3S Prime-ot (3GB/32GB), ahogy megjelnt, másnap. A hivatalos oldalon ( http://en.miui.com/unlock/ ) sikerült kinyitni a bootloadert. Ezután miflash-el egyből felment a MIUI8 global beta (weekly), azóta is az fut, OTA frissítésekkel. De nekem nem jön be ez a MIUI. A telefon specifikációi alapján azt reméltem hamar lesz rá CM, de nem így lett, és az nagyon hiányzik. :(

Az unlock oldalon leírtak szerint jártunk el, de a program szerint a telefon nem támogatott...

Ez MIUI8 beta, hetente frissül OTA, feleségem használja elégedetten. Nem is lesz kihasználva soha igazán.

--
robyboy