"Shamu"- a Motorola pletykált Nexus 6/X készüléke

 ( trey | 2014. szeptember 25., csütörtök - 10:31 )

A 9to5Goole szerint a következő Nexus eszköz, a Nexus 6, vagy ahogy egyesek hivatkoznak rá, Nexus X már a küszöbön van. Az oldal szerint 2560x1440-es felbontású, 5,92 hüvelykes kijelzővel érkezik majd és 3200 mAh-s akku hajtja majd.

További részletek itt.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Teljesen kihalnak az egykezes telefonok :(

a telefonalas kb 1%, amire hasznalom ;-)

5.9" mondjuk lehet sok, 5.5" jobb lenne.

Valóban nem elsődleges használat már a telefonálás, de a zsebrerakhatóság fontos szempont. A kiterjeszthető kijelző a jövő ( amit az IKEA BookBook már tud)

Amig sajnos az akkuk teljesitmenye ilyen alacsony, kell a nagy fizikai meret, hogy a megfelelo teljesitmenyu akku elferjen.

Azt megoldhatnak a vastagsag novelesevel, ami a zsebrerakhatosagot kevesbe rontja, de sajnos az a trend, hogy legyen 6-7mm vastag es 5,5" folotti.

----------------------
"ONE OF THESE DAYS I'M GOING TO CUT YOU INTO LITTLE PIECES!!!$E$%#$#%^*^"
--> YouTube csatornám

De az csúúúúúnya. Érted, azzal a két milliméterrel jobban el lehet adni a sok hülyének, mint azzal, hogy annyival erősebb aksi kerül bele...

5,5 hüvelykessel nekem semmi problémám eddig. Még azt is mondhatom, hogy az esetek 90%-ban egy kézzel is megfelelően tudom kezelni. Nagyobb már nem biztos, hogy kéne, de próbálni kéne.

--
trey @ gépház

Megszoknád azt is. Sokszor használom egy kézzel a sony ultrat bár az igaz, hogy ez nem a legkényelmesebb. Az újabb generációban keskenyebb lett a káva, így szerintem az már élvezhetőbb.

Az enyem "csak" 5"-os, de nekem van velem problemam. Nekem tul nagy. A kezelessel semmi gond, de zsebredugni eleg maceras. Az a baj, hogy szerintem sokan vagyunk akik kisebb keszulekre vagynank, de ezek az igenyek egyre kevesbe vannak kiszolgalva. Az Android vilagban az a szep, hogy sokfele keszuleket lehetne gyartani, de valahogy kicsit egysiku lett a kinalat. Persze vannak kisebb kijelzos telefonok, de azok jellemzoen tuasban/minosegben is le vannak maradva, a csucskeszulekek ma mar mindig 5" felett kezdodnek. :(

+1

Most szokom az iPhone 6 Plus gondolatát, de egyelőre elképzelni nem tudom, hova teszem majd? A 4S a 3.5"-os kijelzővel elfér a nadrágzsebemben még akkor is, ha beülök a kocsiba. De egy >5" készüléket hova tegyek? A hátizsákba és mindenhova BT headsettel mászkáljak? Baromi praktikusnak hangzik, ráadásul zabálja az akkumulátort. És ha sétálni vagy biciklizni megyek? A mezem zsebébe tán be sem fér. Vagy futni? (oké, én nem futok, de ha mégis?) A 4S egy karpánttal szépen elvan a karomon, de egy >5"-s készüléket már köré kell hajlítani... (t'om, iPhone 6+ esetén ez nem probléma...)

Ave, Saabi.

Azóta kijött a 8.0.2-es iOS, amiről még nem hallottam olyanokat, mint a 8.0.1-ről.

Ave, Saabi.

iPhone and iPad users report iOS 8.0.2 connectivity, Safari glitches

A jó, öreg WiFi probléma. Ahogy nézem, nem sok minden változott...

--
trey @ gépház

Kapkodnak. Gáz. :-(

Pingpongra ez a jó.

"Shamu" - és nem a Samsung gyártja?! :)

Még jó, hogy nem Shamy.

A ráülést hogy fogja tolerálni? :-D

Ocsmány.

--
trey @ gépház

Nekem spec. tetszik, mert lapos a hátlap (vízmérték :D). De merőben érzelmi okokból állatira nincs kedvem Motorolát venni.