Lightworks Linux Alpha Program - második esély a bekerülésre

Címkék

Az első lehetőség már ugrott, de aki szeretne bekerülni a Lightworks Linux Alpha programjába, annak érdemes ellátogatnia csütörtökön a www.lwks.com/alphas-linux weboldalra UK idő szerint délután 3 és 5 között. A részletek itt.

Hozzászólások

Jooo, de mi az ? Roviden valaki, vagy 1 link ? Koszi.

Az open source mar csak ilyen. kb. fel eve forditottam le a revelation nevu progit, elkuldtem az authornak, meg mindig nincs behuzva a repoba... :( Dehat megertem en, nekem sincs sok idom az open source dolgaimra, ezert nem is szaporodnak sajna.
Olyan munka kene, ahol lehet open source dolgokat is csinalni, az elozo majdnem ilyen volt, de mikor igazan visszatolhattunk volna valamit a communitinek akkor ment a manager para, meg minden fele nem letezo szabalyokrol papolas, azt nem lett belole semmi... meg jol le is voltunk maradva 1-2 major verzioval mindentol... az update-et se szereti senki :P Kene egy eros valtozas fejben, hogy meg jobb legyen az open source, addig is koszi mindenkinek aki erre idot es energiat szan.
Es elnezest meg mindig nincs ekezetem... (2013 :D)

Amúgy fogalmam sincs mennyi különbség van időben itt és náluk között. Amikor én írok egy ilyen időhöz kötött cikket, akkor kb. az van ott, hogy "Az ottani helyi idő szerinti kezdés 14:07-kor kezdődik ami nálunk, magyar idő szerint 06:07" pl. Amikor írtam én azt hittem akkor volt az akció.
--
AGA@
Fork portal és az egyik logóm :)