Szabad Szoftver Világnap és Konferencia 2012

Címkék

A több éves hagyománynak megfelelően idén is egy konferenciával tervezzük ünnepelni a szabad szoftverek világnapját. Célunk, hogy egyre többen lássák meg a szabad szoftverekben rejlő lehetőségeket új ismereteket szerezve, legyen az akár kezdő otthoni felhasználó, rendszergazda, vállalkozó, kormányzati vagy oktatási felhasználó.

Az idei konferencia időpontja: 2012. szeptember 21. péntek, amely még egy bizonytalansági tényezőtől függ: sikerül-e szeptember elejéig összeszedni a megrendezéshez szükséges anyagi fedezetet. Amennyiben tudsz segíteni ez ügyben, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot!

További lehetőségek:

  • Regisztrálj résztvevőként, ha jönni szeretnél
  • Javasolj témát ha van olyan, amiről szívesen hallgatnál, ha van előadó, akit szerinted érdmes lenne meghívnunk, vagy ha te magad is szívesen tartanál előadást

Hozzászólások

Már csak a regisztrálás után vettem észre, hogy Szegeden szervezitek.
Lehet, hogy jó lenne a címbe beletenni a helyszínt

Üdv

http://sfd.org.hu/: Figyelem: sajnos idén nem sikerült időben összegyűjteni a konferenciához szükséges anyagi hátteret, ezért fájó szívvel úgy döntöttünk, hogy egy évet kihagyunk. Viszont jövőre megújult erővel újra próbálkozunk. Köszönjük minden jelentkezett szponzor, előadó és résztvevő jelentkezését, számítunk rátok jövőre is. Addig is meleg szívvel ajánljuk budapesti társkonfernciánkat, amely várhatóan november 10-én lesz. Figyeljétek az FSF weboldalát!
:-(