Feloldották az "egy ember egy Raspberry Pi" korlátozást

Címkék

A Raspberry Pi értékesítésének elkezdésétől egészen mostanáig érvényben volt az "egy ember egy Raspberry Pi" korlátozás, azaz a nagy igényekre való tekintettel egy ember csak egy lapot rendelhetett. Mivel a termelés felfutott - és már napi 4000 Raspberry Pi készül - a korlátozást eltörölték. Mostantól mindenki annyi Raspberry Pi-t (Model B) rendel, amennyit szeretne.

Részletek a bejelentésben.

Hozzászólások

5hét körül van a szállítás most elméletileg, rs-től 3 hónap kóddal...
Vicces a különbség :\

---------------------------------------------------
Hell is empty and all the devils are here.
-- Wm. Shakespeare, "The Tempest"

Es vajon azt is sikerult esetleg vegre megoldani, hogy a bankkartyahoz tartozo, a szamlazasi, es szallitasi cim ne kelljen egyforma legyen?

/sza2

Nem, sot, igazabol az RS csak egy cimet ker/fogad el. Viszont gondolom a terheles elott megnezik, hogy milyen cim tartozik a kartyahoz (szamlahoz).

A FAQ szerint a kettonek meg kell egyezni. Na ez nalam nem teljesult. Miutan elkuldtem a formot, felvettem veluk a kapcsoatot, azt mondtak, akkor nem terhelik meg a szamlat, majd maskepp kell kiegyenlitenem. Erre par nap mulva megis lekerult a penz a szamlarol.

Ekkor kerdeztem meg oket email-ben, hogy akkor vegulis melyik cimre jonne a cucc, mert nagyon nem mindegy (az orszag is kulonbozik). Mivel par nap mulva nem volt valasz, telefonaltam nekik, azt mondak utanajarnak. Miutan ket hetig jartak utana, ismet email, semmi valasz, majd ismet telefon: nem tudjak megmondani, az itthoniak nem foglalkoznak a Raspberry-vel, angolul tudok erdekoldni a FAQ-ban levo email-cimen (ezt talan az elso email-re is megmondhattak volna).

Ekkor dontottem ugy, hogy lemondom a megrendelest. Vegulis kb. egy het mulva viszakerult a penz hianytalanul a szamlara.

Mostmar viszont nem is vagyom annyira a board-ra, kb. 2 naponta kerul a hup-ra egy-egy ujabb kutyu ami arban mar nem sokkal rosszabb viszont tudomanyban meg jobb...

/sza2

Akkor innentől lehet rá számitani, hogy valaki behoz az országba 20000 darabot, és vehetek egyet a sarki fűszeresnél macera nélkül?:)
--

Akkor mostmar talan az enyem is megjon meg iden...

Én meg zárójel nélkül jegyzem meg, hogy kezd unalmas lenni:
http://hup.hu/node/112438?comments_per_page=9999#comment-1485300
http://hup.hu/node/116060?comments_per_page=9999#comment-1485304

Még hány helyen akarod reklámozni? (Magadat?)

-----
A kockás zakók és a mellészabások tekintetében kérdezze meg úri szabóját.

Csak mint lehetőséget ajánlottam fel. Terveink szerint, ha megegyezünk a Raspberry Pi alapítvánnyal, akkor olcsóbb lesz a Farnell-nél vagy az RS-nél + lesz magyarországi raktárkészlet, ami jelentősen felgyorsítja a szállítást.

Amúgy, hogy ne kelljen keresgélni, releváns helyeken "reklámoztam":
http://hup.hu/szavazasok/20120301/sikerult_rendelnem_elorendelnem_raspb…
http://hup.hu/cikkek/20120717/feloldottak_az_egy_ember_egy_raspberry_pi…
http://hup.hu/node/116060#comment-1485304
http://hup.hu/node/112438#comment-1485300

Valahol el kell kezdeni. Sajnos nem 5 perc alatt fog menni a tárgyalás az alapítvánnyal. Egyelőre amibe majd újat tudunk mutatni az hogy nem lesz akkora a várakozási idő, max 1-2 nap. Későbbiekben olcsóbb is lesz mikor már direktbe ide érkezik hozzánk.

A cégünk alapvetően is nagy készletet rendelne most. Gondoltuk felkínáljuk ismerőseink részére a lehetőséget, és ha már úgyis készítettünk egy rendelési formot, gondoltam megosztom.

Annak aki Pécsen vagy Pesten lakik nem jelent plusz költséget. Mi maximum pár-száz forintot keresünk jelenleg a dolgon, nem is ez a lényeg.

Jövőre tervezünk, bocsánat ha ez szúrja a szemed. De szerintem 1 hónap múlva biztosan fog pár ember örülni, hogy nem 4-6 hetet kell várni egy Pi-re hanem megkaphatja 2 nap alatt.

A crossposting mögött lévő elgondolás az, hogy a postoló úgy gondolja, többen olvassák, ha több helyre is elküldi. Illetve, ha kérdést tett fel, akkor így hamarabb kap választ. Ez azonban az esetek nagy többségében tévedés.
A konkrét esetben: Ha valaki érdeklődik a Raspberry Pi iránt, akkor nagy a valószínűsége, hogy az összes ezzel kapcsolatos topicot el fogja olvasni. Tehát ha csak egybe küldöd el, akkor is eljut az érdeklődőkhöz. Akit nem érdekel, az pedig nem olvassa el egyik ilyen topicot sem. De még ha véletlenül rákattint, akkor is kicsi a valószínűsége annak, hogy ez majd felkelti az érdeklődését.

Ezért értelmetlen a crossposting.

-----
A kockás zakók és a mellészabások tekintetében kérdezze meg úri szabóját.